شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را ۶ ماه دیگر تمدید کرد

اتحادیه اروپا روز جمعه اعلام کرد که تحریم‌های خود علیه روسیه را به دلیل جنگ اوکراین 6 ماه دیگر تمدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 27
کد خبر: ۱۷۰۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ اتحادیه اروپا روز جمعه تصمیم گرفت تا تحریم‌های خود علیه روسیه را به دلیل جنگ علیه اوکراین، 6 ماه دیگر تمدید کند.

 

این در حالی است که اروپا به دنبال اقدامات بیشتری علیه مسکو بوده و کمیسیون اروپا در حال حاضر بر روی پیشنهادات مطرح شده در خصوص بسته دهم تحریم‌ها علیه روسیه کار می‌کند.

 

اوکراین پیشتر خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر علیه بخش موشکی و انرژی هسته‌ای روسیه شده بود. اتحادیه اروپا درصدد توسعه تحریم‌ها علیه بلاروس که همپیمان مسکو به شمار می‌آید، است.

 

از سوی دیگر توکیو امروز (جمعه) اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را بر ۲۲ شخص و ۳ شرکت روسی اعمال و دارایی‌های آنها در ژاپن را مسدود کرده است.

 

وزارت اقتصاد، تجارت و صنایع ژاپن در بیانیه‌ای گفت: «در پی وضعیت اوکراین و جهت کمک به تلاش‌های جهانی برای بازگرداندن صلح، ژاپن به همراه دیگر کشورهای بزرگ، ممنوعیت صادراتی [علیه روسیه] اعمال می‌کند».

 

طبق این بیانیه، ژاپن صادرات اقلام دارای کاربرد دوگانه، دارو، مواد و تجهیزات اتمی، مواد شیمیایی، مواد منفجره و قطعات رباتیک به ۴۹ سازمان روسی را که می‌تواند در ارتش روسیه مورد استفاده قرار گیرد، ممنوع کرد.

 

پیش از این، «دیمیتری مدودوف» معاون شورای امنیت ملی روسیه، «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن را به «اطاعت شرم‌آور» از ایالات متحده متهم کرده و گفته بود گفت که این شرم تنها با خودکشی به سبک ژاپنی‌ها در جلسه کابینه ژاپن پس از بازگشت کیشیدا از بین می‌رود./ فارس

ارسال نظر