حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تیراندازی در بالتیمور آمریکا ۵ با کشته و زخمی

بر اثر تیراندازی در بالتیمور آمریکا یک نفر کشته و ۴ تن دیگر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، بر اثر تیراندازی در شهر بالتیمور در ایالت مریلند در آمریکا، دستکم یک نفر کشته و 4 تن دیگر زخمی شدند.

 

براساس این گزارش، رئیس پلیس شهر بالتیمور در یک کنفرانس خبری گفت: یک یا دو مهاجم به سمت یک دستگاه خودرو که داخل آن یک زن، یک مرد و دو کودک 2 و 6 ساله بودند، شلیک کرده و راننده که قصد فرار از تیراندازی را داشت با سرعت به تیرچراغ برق کنار خیابان برخورد کرد.

 

بر اثر این حادثه، دو مرد دیگر که از عابران کنار خیابان بودند، مورد اصابت گلوله قرار گرفتند. یکی از این مردان، جان خود را از دست داده و مرد دیگر از ناحیه بازو مورد اصابت گلوله قرار گرفت و مجروح شد.

 

در این گزارش آمده است، زن سرنشین این خودرو و کودک 2 ساله که از ناحیه صورت مورد اصابت گلوله قرار گرفته، شرایط وخیمی دارند و کودک 6 ساله نیز در تیراندازی آسیب ندیده اما بر اثر تصادف دچار جراحت شده است.

 

پلیس افزود: یک دو یا تیرانداز اقدام به تیراندازی کردند اما هنوز مشخص نیست که آیا افراد داخل خودرو یا افراد کنار خیابان که دچار جراحت شده اند، اهداف از پیش تعیین شده بودند یا خیر.

 

همچنین پلی تایید کرد که یک نفر به ظن دست داشتن در این حادثه دستگیر شده اما تحقیقات در این باره ادامه دارد.

 

براساس این گزارش، پلیس اعلام کرده که نیاز به اطلاعاتی از افراد محلی دارد زیرا افراد بسیاری هنگام تیراندازی در محل حادثه بوده اند و همین امر شناسایی مهاجم یا مهاجمان را مشکل می کند و از مردم خواسته شده تا هر گونه اطلاعات را در اختیار پلیس بگذارند.

 

گفتنی است از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون بیش از 40 مورد تیراندازی مرگبار در سراسر آمریکا رخ داده است.

 

فعالان و حامیان کنترل سلاح در آمریکا امیدوار بودند که ریاست‌جمهوری جو بایدن بتواند موجب پیشرفت در زمینه جلوگیری از خشونت با اسلحه در این کشور شود ولی با گذشت بیش از دو سال از ریاست‌جمهوری بایدن این امیدها به یأس و سرخوردگی تبدیل شده است.

 

بایدن نیز مانند رؤسای جمهور قبلی آمریکا دستورات اجرایی متعددی را برای جلوگیری از خشونت با اسلحه صادر کرد ولی قانون مربوط به بررسی سوابق خریداران سلاح در سنای آمریکا رد شد.

 

فعالان و حامیان مقابله با خشونت اسلحه در آمریکا از بایدن خواسته‌اند فشار بیشتری را بر کنگره وارد کند تا نمایندگان اقدامات قاطع‌تری را اتخاذ و اجرا کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار