غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

هشدار چین به آمریکا: تایوان خط قرمز است

به دنبال تشدید ادبیات ضد چینی مقام‌های آمریکایی، وزارت خارجه چین درباره عبور آمریکا از خط قرمز پکن در قبال تایوان به شدت هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در شرایطی که اظهارنظرها درباره پیش‌بینی جنجالی ژنرال آمریکایی درباره احتمال جنگ با چین ادامه دارد، وزارت خارجه چین به آمریکا درباره تایوان هشداری جدید داد.

 

وزارت خارجه چین روز دوشنبه (امروز) موضع این کشور در قبال تایوان را تکرار کرد و به واشنگتن درباره تبعات عبور از خط قرمز پکن به شدت هشدار داد.

 

در بیانیه وزارت خارجه چین آمده است: «موضوع تایوان یک خط قرمز در روابط چین و آمریکا است و واشنگتن نباید برای عبور از آ<ن تلاش کند».

 

هشدار تند پکن به واشنگتن درباره تایوان در شرایطی مطرح شده که صحبت‌‌های یک ژنرال آمریکایی و همچنین یک عضو ارشد جمهوری‌خواه کنگره درباره احتمال جنگ دو کشور خبرساز شده است.

 

«مایکل مینیهان» فرمانده بخش تحرک هوایی ارتش آمریکا پیش‌بینی کرد ایالات متحده و چین ممکن است تا کمتر از دو سال دیگر وارد جنگ شوند و به نیروهای تحت امر خود گفته آماده‌سازی برای یک جنگ بالقوه را تسریع کنند.

 

این ژنرال نیروی هوایی ارتش آمریکا می‌گوید: حسم به من می‌گوید ما تا ۲۰۲۵ با چین وارد جنگ می‌شویم. شی جین‌پینگ سومین دوره ریاست جمهوری خود را تثبیت کرده و در اکتبر ۲۰۲۲ شورای جنگ خود را هم تشکیل داده است.

 

به ادعای او، انتخابات ریاست‌جمهوری تایوان در ۲۰۲۴ برگزار می‌شود و این می‌تواند یک دلیل باشد. انتخابات ریاست‌جمهوری ما هم ۲۰۲۴ برگزار می‌شود و این می‌تواند حواس آمریکا را پرت کند. فکر می‌کنم همه چیز برای ۲۰۲۵ برای چین هماهنگ باشد.

 

به دنبال این اظهارات، «مایکل مک‌کال»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هم روز یکشنبه (دیروز) در مصاحبه با «فاکس نیوز» گفت: «هر چند امیدوارم پیش‌بینی او اشتباه باشد اما فکر می‌کنم حق با او است».

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر