سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند

تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند وزیر آموزش و پرورش از ارائه بسته جبران یادگیری در ابتدای سال آینده خبر داد و گفت: تقویم آموزشی تغییر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در خصوص روش‌های جبران یادگیری اظهار کرد: برای موضوع جبران یادگیری باید بسته فراهم کنیم و یکی از راه‌های ما این است که مجوز مدرسه مجازی ایران راه بیفتد.

 

وی در واکنش به این پرسش که مدرسه مجازی هم جبران یادگیری در فضای مجازی است، گفت: بله می‌دانم اما در حال حاضر محدودیت داریم به عنوان مثال تقویم زمانی آموزش هست که مجلس شورای اسلامی از اول مهر تا پایان شهریور پیش‌بینی کردند.

 

نوری با بیان اینکه همه دانش‌‌آموزان نمی‌توانند در تابستان در مدرسه حضور یابند، افزود: طرح جبران و تثبیت یادگیری را تابستان گذشته انجام دادیم که مشابه آن را بررسی می‌کنیم تا ان‌شاءالله بسته آن را برای ابتدای سال آینده به طور کامل معرفی کنیم.

 

وی اضافه کرد: بخشی را دیروز هماهنگ کردیم که گروه‌های خیرین در سامانه‌ای به نام «برپا» حضور دارند و برای جبران افت یادگیری کمک می‌کنند؛ یک بسته‌‌ای از اقدامات است که در حال پیش‌بینی هستیم.

 

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس که «پنج‌شنبه‌ها و نوبت عصر مدارس هم در این بسته هست؟»، اظهار کرد: بله این موارد در حال بررسی است. البته برخی هم ایام تعطیلات نوروز را مطرح کردند اما عید نوروز بار فرهنگی دارد. باید زمینه‌ههای فرهنگی را کاملا لحاظ کنیم.

 

وی در پاسخ به این پرسش که «چرا به دنبال تغییر تقویم آموزشی نرفتید؟»، گفت: برای طرحی در جلسه گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی نظر نهایی دادیم تا زمان آموزش بر اساس ساعات، تنطیم شود و محدودیت از مهر تا شهریور نداشته باشیم و متناسب با هر اقلیم باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار