حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

هشدار پکن به ژاپن و ناتو

اظهارات تحریک‌آمیز سران ژاپن و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) درباره نگاه چین به جنگ اوکراین و تلاش برای الگوبرداری از آن درباره منطقه شرق آسیا با واکنش تند پکن مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (چهارشنبه) گفت که ائتلاف نظامی ناتو و ژاپن باید از اغراق درباره تهدید پکن برای منطقه شرق آسیا و جهان دست بردارند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، مائو طی نشست خبری در پکن توضیح داد: «چین همواره محافظ صلح و ثبات منطقه و جهان بوده و این برای همگان آشکار است. امیدوارم که طرف‌های مورد نظر نیز درباره تهدید چین اغراق نکنند و به تقابل در منطقه دامن نزنند».

وی در ادامه اظهار داشت که سوگیری‌های نظامی و امنیتی ژاپن همواره توجه دقیق همسایگان آسیایی و جامعه جهانی را به خود جلب کرده است.

این دیپلمات چینی در این‌باره تصریح کرد: «ژاپن باید به‌دقت از تاریخ درس بگیرد، کاملا به مسیر توسعه مسالمت‌آمیز پایبند باشد و از اقداماتی که باعث تضعیف اعتماد دوجانبه بین کشورهای منطقه و آسیب به صلح و ثبات منطقه‌ای می‌شود، اجتناب کند».

به نوشته اسپوتنیک، مائو ضمن تاکید بر اینکه منطقه آسیا-اقیانوسیه عرصه رقابت ژئوپلتیکی نیست، افزود: «امیدواریم هند و ژاپن هم به دستیابی به ثبات در منطقه متعهد باشند».

پیش از این نیز «ژی فنگ» معاون وزیر خارجه چین با بیان اینکه آمریکا و ژاپن در بیان تهدید اتمی پکن مبالغه می‌کنند، گفته بود تقابل واشنگتن با این کشور به تمام جهان صدمه می‌زند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار