سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

وضعیت روانی رونالدو پس از جام‌جهانی لو رفت

جورجینا رودریگس، نامزد کریستیانو رونالدو در بخشی از مستند جدیدش به شرایط روحی ستاره پرتغالی می‌پردازد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، از زمان جدایی کریستیانو رونالدو ستاره سابق منچستریونایتد و پیوستنش به باشگاه النصر عربستان، شایعات زیادی در مورد او منتشر شده است.

رونالدو که پس از جام جهانی به دلیل حذف تیم ملی پرتغال از این رقابت‌ها و همچنین فسخ قرارداد با باشگاه منچستریونایتد مجبور شد در اقدامی عجیب به باشگاه النصر عربستان بپیوندد و عملا با سطح یک فوتبال جهان خداحافظی کند روز‌های بسیار سختی را در چند ماه اخیر پشت سر گذاشته است.

در همین خصوص شایعاتی از مستند جدید شبکه نت‌فلیکس به نام «من جوجینا هستم» که از زندگی نامزد آرژانتینی رونالدو ساخته شده است شنیده می‌شود.

گفته می‌شود جورجینا رودریگس در بخشی از این مستند به وضعیت روانی کریستیانو رونالدو در روز‌های پس از جام جهانی می‌پردازد و درمود آن‌ها صحبت می‌کند و می‌گوید: «رونالدو در آن روز‌های سخت بیشتر زمان روز‌های خودش را با پلی استیشن پسر بزرگش سرگرم می‌کرده است و اصلا شرایط روحی مناسبی نداشته است.»

مستند «من جوجینا هستم» در ۲۳ مارس از شبکه نت‌فلیکس منتشر می‌شود./ خبر ورزشی 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار