فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

نفتالی بِنت: پوتین را متقاعد کردم زلنسکی را نکُشد

نفتالی بِنت: پوتین را متقاعد کردم زلنسکی را نکُشد نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت که در دیدار مارس گذشته خود با رئیس جمهور روسیه، وی را متقاعد کرده بود که رئیس جمهور اوکراین را نکشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر. «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در سخنانی گفت که در دیدار ماه مارس گذشته خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، وی را متقاعد کرد که «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را نکُشد.

 

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در ادامه گفت که در مسیر خود به فرودگاه، با زلنسکی تماس گرفته و وی را در جریان این موضوع قرار داده است.

 

در حالی که فشارهای همه جانبه غرب علیه روسیه و حمایت‌های همه‌جانبه آنها از اوکراین ادامه دارد،چند روز پیش نیز نخست‌وزیر اسبق انگلیسی علیه ولادیمیر پوتین ادعایی جنجالی مطرح کرده است.

 

روزنامه «دیلی میل» انگلیس گزارشی درباره مستند شبکه «بی‌بی‌سی» با عنوان «پوتین در مقابل غرب» منتشر کرد که در آن بوریس جانسون نخست‌وزیر پیشین این کشور ادعایی تند علیه رئیس‌جمهور روسیه مطرح کرده است.

 

بوریس جانسون در بخشی از این مستند ادعا می‌کند که پیش از آغاز جنگ روسیه با اوکراین، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور او را به ترور تهدید کرده است.

 

به ادعای جانسون، بعد از مشخص شدن اطلاعات مربوط به برنامه روسیه برای حمله به اوکراین او به کی‌یف سفر کرد تا به ولودیمیز زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین درباره حمایت انگلیس از این کشور اطمینان بدهد.

 

بنا بر ادعای نخست‌وزیر پیشین انگلیس، ولادیمیر پوتین بعد از بازگشت او از سفر به کی‌یف با وی تماس تلفنی طولانی برقرار و جانسون را به ترور تهدید کرده است.

 

بوریس جانسون ادعا کرد که بعد از بازگشت از سفر اوکراین، «تماس خیلی طولانی و خارق‌العاده‌ترین تماس» را با ولادیمیر پوتین داشت.

 

وی همچنین گفت، در این گفت‌و‌گو به رئیس‌جمهور روسیه هشدار داد که آغاز جنگ با اوکراین یک «فاجعه کامل» خواهد بود و اعمال تحریم‌های بی سابقه کشورهای غربی علیه روسیه را کلید خواهد زد.

 

طبق روایت ادعایی بوریس جانسون، «او (پوتین) گفت "بوریس تو می‌گویی که اوکراین قرار نیست به این زودی ها عضو ناتو شود...منظور تو از به این زودی‌ها چیست؟"

 

نخست‌وزیر اسبق انگلیس مدعی است در پاسخ به این سوال رئیس‌جمهور روسیه به او گفت: «خوب قرار نیست (اوکراین) در آینده قابل پیش‌بینی به ناتو بپیوندد. تو این را به خوبی درک می‌کنی. او به نحوی مرا تهدید کرد و گفت: "بوریس من نمی‌خواهم به تو آسیب برسانم اما با یک موشک (برای هدف قرار دادن تو) فقط یک دقیقه طول می‌کشد"».

 

وی افزود: «فکر می‌کنم با توجه به لحن بسیار آرامی که داشت، آن طرز بی تفاوتی که به نظر می‌رسید در بیان (اظهاراتش) وجود داشت، او فقط سعی می‌کرد با تلاش‌های من برای وادار کردن او به مذاکره بازی کند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار