اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

نفتالی بِنت: پوتین را متقاعد کردم زلنسکی را نکُشد

نفتالی بِنت: پوتین را متقاعد کردم زلنسکی را نکُشد نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت که در دیدار مارس گذشته خود با رئیس جمهور روسیه، وی را متقاعد کرده بود که رئیس جمهور اوکراین را نکشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر. «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در سخنانی گفت که در دیدار ماه مارس گذشته خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، وی را متقاعد کرد که «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را نکُشد.

 

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در ادامه گفت که در مسیر خود به فرودگاه، با زلنسکی تماس گرفته و وی را در جریان این موضوع قرار داده است.

 

در حالی که فشارهای همه جانبه غرب علیه روسیه و حمایت‌های همه‌جانبه آنها از اوکراین ادامه دارد،چند روز پیش نیز نخست‌وزیر اسبق انگلیسی علیه ولادیمیر پوتین ادعایی جنجالی مطرح کرده است.

 

روزنامه «دیلی میل» انگلیس گزارشی درباره مستند شبکه «بی‌بی‌سی» با عنوان «پوتین در مقابل غرب» منتشر کرد که در آن بوریس جانسون نخست‌وزیر پیشین این کشور ادعایی تند علیه رئیس‌جمهور روسیه مطرح کرده است.

 

بوریس جانسون در بخشی از این مستند ادعا می‌کند که پیش از آغاز جنگ روسیه با اوکراین، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور او را به ترور تهدید کرده است.

 

به ادعای جانسون، بعد از مشخص شدن اطلاعات مربوط به برنامه روسیه برای حمله به اوکراین او به کی‌یف سفر کرد تا به ولودیمیز زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین درباره حمایت انگلیس از این کشور اطمینان بدهد.

 

بنا بر ادعای نخست‌وزیر پیشین انگلیس، ولادیمیر پوتین بعد از بازگشت او از سفر به کی‌یف با وی تماس تلفنی طولانی برقرار و جانسون را به ترور تهدید کرده است.

 

بوریس جانسون ادعا کرد که بعد از بازگشت از سفر اوکراین، «تماس خیلی طولانی و خارق‌العاده‌ترین تماس» را با ولادیمیر پوتین داشت.

 

وی همچنین گفت، در این گفت‌و‌گو به رئیس‌جمهور روسیه هشدار داد که آغاز جنگ با اوکراین یک «فاجعه کامل» خواهد بود و اعمال تحریم‌های بی سابقه کشورهای غربی علیه روسیه را کلید خواهد زد.

 

طبق روایت ادعایی بوریس جانسون، «او (پوتین) گفت "بوریس تو می‌گویی که اوکراین قرار نیست به این زودی ها عضو ناتو شود...منظور تو از به این زودی‌ها چیست؟"

 

نخست‌وزیر اسبق انگلیس مدعی است در پاسخ به این سوال رئیس‌جمهور روسیه به او گفت: «خوب قرار نیست (اوکراین) در آینده قابل پیش‌بینی به ناتو بپیوندد. تو این را به خوبی درک می‌کنی. او به نحوی مرا تهدید کرد و گفت: "بوریس من نمی‌خواهم به تو آسیب برسانم اما با یک موشک (برای هدف قرار دادن تو) فقط یک دقیقه طول می‌کشد"».

 

وی افزود: «فکر می‌کنم با توجه به لحن بسیار آرامی که داشت، آن طرز بی تفاوتی که به نظر می‌رسید در بیان (اظهاراتش) وجود داشت، او فقط سعی می‌کرد با تلاش‌های من برای وادار کردن او به مذاکره بازی کند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار