کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

رئیس‌جمهور کوبا به تهران می‌آید

وزیر خارجه کوبا در دیدار امیرعبداللهیان بار دیگر تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را محکوم کرد و از سفر رئیس جمهور کوبا به ایران در سال جاری میلادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر امروز (شنبه) به وقت محلی با «برونو رودریگز» وزیر خارجه کوبا دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وزیر خارجه کوبا در این دیدار با اشاره به ملاقات امیرعبداللهیان با رئیس جمهور کوبا از سفر رئیس جمهور کوبا به ایران در سال جاری میلادی خبر داد.

 

وی بار دیگر تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را محکوم کرد و افزود: همبستگی خود را با ایران در خصوص اقدامات ثبات زدا و دخالت در امور داخلی این کشور اعلام می‌کنیم.

 

وزیر خارجه کوبا همچنین بر حمایت این کشور از حق همه کشورها برای دستیابی به انرژی هسته‌ای با مقاصد صلح آمیز تأکید کرد.

 

برونو رودریگز با اشاره به سفر امیرعبداللهیان به هاوانا بیان کرد: بازدید شما این فرصت را فراهم می‌آورد که ما مجددا مراتب قدردانی خود را از ایران به خاطر حمایت‌های مستمر از کوبا در برابر تحریم‌های یکجانبه آمریکا اعلام کنیم.

 

حسین امیرعبداللهیان نیز با اشاره به دیدارش با رئیس جمهور کوبا اظهار داشت: درباره موضوعات مختلفی رایزنی کردیم. مایلم یک بار دیگر بر اهمیت مناسبات دو‌کشور تأکید کنم.

 

وی افزود: سیاست‌های تحریم‌های یکجانبه و قلدرمابانه آمریکایی‌ها در قبال کشورهای مستقل محکوم به شکست است. وقایع ۱۱ ژوئیه ۲۰۲۲ اثبات کرد که سلاح تحریم اثربخش نبوده و طرف آمریکایی با مداخله و تحریک مردم کوبا به اغتشاش به دنبال اهداف سوء خود است.

 

وزیر امور خارجه کشورمان روابط ایران و کوبا را مبتنی بر پایه های محکم و متین تاریخی دانست.

 

امیرعبداللهیان افزود: در عرصه مناسبات سیاسی، روابط در عالی ترین سطح خود برقرار بوده و هر دو کشور در مسیر حفظ استقلال و مخالفت با یکجانبه گرایی دارای نگاه و اهداف مشترک هستند.

 

برونو رودریگز وزیر امور خارجه کوبا نیز در این دیدار روابط با جمهوری اسلامی ایران را یک اولویت برای کوبا خواند.

 

استمرار همکاری دو کشور در مجامع بین‌المللی و تبادل هیئت‌های سطوح عالی بین دو کشور از دیگر موضوعات مورد گفتگو و تبادل نظر بین وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کوبا در این دیدار بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار