پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

مصادره اموال بازرگان روس در آمریکا به نفع اوکراین

مصادره اموال بازرگان روس در آمریکا به نفع اوکراین وزیر دادگستری آمریکا نخستین بار اجازه انتقال مالکیت دارایی‌های بلوکه شده یک بازرگان روسی به وزارت امور خارجه آمریکا را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، مریک گارلین اعلام کرد نخستین بار اجازه انتقال مالکیت دارایی‌های بلوکه شده یکی از بازرگانان روسی را به وزارت امور خارجه آمریکا صادر کرد و قرار است از این اموال برای کمک به اوکراین استفاده شود.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، گارلین در دیدار با دادستان اوکراین در واشنگتن، افزود، این اقدام، مطابق اختیارات جدیدی است که کنگره آمریکا به وزارت دادگستری این کشور داد و اجازه انتقال مالکیت بخشی از اموال بلوکه شده و استفاده از آن برای بازسازی اوکراین را می‌دهد.

 

وی خاطر نشان کرد: در ماه آوریل گذشته پس از صدور کیفرخواست علیه کنستانتین مولاویف ثروتمند روس به اتهام نقض تحریم‌ها، دستور بلوکه کردن اموال او را صادر کرده بودم. در آن زمان همچنین بلوکه شدن میلیون‌ها دلار از حساب‌های یک موسسه مالی آمریکایی را که منشأ آن فرار از تحریم‌ها بود اعلام کردم. دادگاهی در نیویورک دستور داد این اموال به نفع آمریکا توقیف شود و بر اساس اختیارات من، نخستین بار این اموال در اختیار وزارت امور خارجه آمریکا قرار خواهد گرفت تا در چارچوب حمایت از ملت اوکراین از آن استفاده شود.

 

سفارت روسیه در واشنگتن به تصمیم دولت آمریکا برای انتقال مالکیت دارایی‌های توقیف شده یک بازرگان روسی به وزارت امور خارجه آمریکا به منظور استفاده از آن در کمک به اوکراین، واکنش نشان داد.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، سفارت روسیه در واشنگتن با صدور بیانیه‌ای در کانال تلگرامی‌اش، تاکید کرد تصمیم آمریکا برای انتقال اموال بلوکه شدن بازرگان روسی، سرقت آشکار اموال شخصی افراد با هدف تحقق اهداف فرصت طلبانه است.

 

این سفارتخانه افزود: این اقدام، جانبداری دستگاه قضایی آمریکا را نشان می‌دهد و این قبیل اقدامات به فضای سرمایه گذاری در این کشور آسیب می‌رساند. این اقدام آمریکا، سابقه‌ای برای اقدامات آینده خواهد بود که نمونه استفاده از بعضی از فریب‌ها و کلاهبرداری‌های حقوقی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار