عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

پیام تسلیت رئیس کره شمالی به بشار اسد

پیام تسلیت رئیس کره شمالی به بشار اسد رئیس کره شمالی به بشار اسد رئیس جمهور سوریه پیام تسلیت ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر. «کیم جونگ اون»، رئیس کره شمالی در واکنش به زلزله بزرگی که سوریه را به شدت لرزاند، به بشار اسد رئیس جمهور سوریه تسلیت گفته است.

 

پیام تسلیت رئیس کره شمالی به رئیس جمهور سوریه از سوی خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی و به نقل از رسانه دولتی کره شمالی گزارش شده است.

 

وزارت بهداشت سوریه روز چهارشنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان زمین لرزه مرگبار در این کشور به 1250 نفر افزایش یافته و همچنین 2054 نفر دیگر نیز در زمین لرزه مجروح شده اند.

 

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حسن الغباش وزیر بهداشت سوریه در جریان سفر (به لاذقیه) این آمار را اعلام کرده است.»

 

روز گذشته فیصل المقداد وزیر امور خارجه سوریه با انتقاد از تحریم های غرب و تاثیر این تحریم ها روی فاجعه زلزله گفته بود: فاجعه(زمین لرزه) بزرگ است و آنچه عمق آن را افزایش می‌دهد، این است که شرایط سوریه دشوار است، چرا که با تروریسم و حامیان آن می جنگد.

 

وی افزود: تحریم‌ها علیه سوریه، سختی فاجعه را افزایش داده است.

 

فیصل المقداد همچنین گفت: افراد مسلح تمام امکانات سوریه اعم از خودرو و تجهیزات و ماشین آلات(آواربرداری) را از بین بردند.

 

وزیر خارجه سوریه ادامه داد: تحریم‌های آمریکا مانع بزرگی در برابر همه چیز از جمله خرید دارو شده است.

 

از سوی دیگر، سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه هشدار داد که ممکن است تا 23 میلیون نفر تحت تأثیر زمین‌لرزه عظیمی قرار بگیرند که هزاران کشته در ترکیه و سوریه داشته است.

 

دیلی میل نوشت، "ادلهاید مارشانگ"، مدیر ارشد اورژانس سازمان جهانی بهداشت گفت: «نقشه‌های اجمالی رویدادها نشان می‌دهد که به طور بالقوه 23 میلیون نفر از جمله حدود پنج میلیون جمعیت آسیب‌پذیر در معرض خطر هستند.»

 

وی گفت: «زیرساخت‌های غیرنظامی و بهداشتی عمدتاً در ترکیه و شمال غرب سوریه آسیب دیده‌اند.»

 

مارشانگ به کمیته اجرایی سازمان جهانی بهداشت در ژنو گفت: سازمان جهانی بهداشت در نظر دارد که نیازهای اصلی برآورده نشده ممکن است در سوریه در فوری و میان مدت باشد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار