رفیق‌دوست: بعد از بیعت همافران با امام(ره)، مسئولان وقت ارتش تصمیم به سرکوب نیروی هوایی گرفتند-راهبرد معاصر
دیدار مهم هسته‌ای پزشکیان با گروسی | رئیس جمهور: دنیا به این باور رسیده که ایران بدنبال صلح در جهان است شهادت ۲ پاسدار در راسک / ۴ تروریست به هلاکت رسیدند مهاجرانی: دولت امروز، مشورت‌پذیر است و لجبازی نیست پیام فرمانده کل ارتش درباره زمان و نحوه پاسخ به اسرائیل جانشین فرمانده سپاه پاسداران: پاسخی پشیمان‌کننده به اسرائیل می‌دهیم پزشکیان: مسلمان در برابر حق سر خم نمی‌کند؛ دانایی باید همچنان در جامعه گسترش پیدا کند سرلشکر سلامی: انتقام خواهیم گرفت؛ منتظر بمانید رئیس سازمان امور اجتماعی منصوب شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت با افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول اطلاعیه سپاه صاحب الزمان(عج) در خصوص صدای انفجار در مورچه‌خورت رئیس جمهور: ادامه فیلترینگ با توجه به نارضایتی مردم قابل قبول نیست تصویب کلیات طرح تناسبی برگزار شدن انتخابات شورا‌ها تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس تغییر کرد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم

رفیق‌دوست: بعد از بیعت همافران با امام(ره)، مسئولان وقت ارتش تصمیم به سرکوب نیروی هوایی گرفتند

عضو هیئت امنای بنیاد مستضعفان گفت: بعد از بیعت همافران با امام(ره)، مسئولان وقت ارتش تصمیم به سرکوب نیروی هوایی گرفتند، لشگر گارد، شبانه به پادگان نیروی هوایی حمله‌ کرد، ولی، لشگری بزرگتر از سربازان انقلابی در مقابل این افراد ایستادگی و مقاومت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رفیق دوست، عضو هیئت امنای بنیاد مستضعفان امام خمینی در برنامه تلویزیونی «سلام تهران» با اشاره خاطره خود از روز بیعت همافران با امام خمینی (ره) گفت: هنوز سه روز تا براندازی حکومت پهلوی مانده بود. شب قبل از آن به ما اطلاع دادند که نیروی هوایی قصد بیعت با امام را دارند. ما خود را برای هر اتفاق احتمالی آماده کردیم. در زمان وقوع بیعت، چون هنوز رژیم استکباری شاه بر سر کار بود، برای مسائل امنیتی، ما تنها به یک عکس اجازه چاپ دادیم که در آن چهره شرکت‌کنندگان معلوم نبود.

 

وی در ادامه در مورد حال روحی امام (ره) در آن روز افزود: امام آن روز خیلی روبه‌راه نبود و کمی خسته بود. اما به محض اینکه به ایشان اطلاع دادیم که نیروی هوایی قصد بیعت دارند، تشریف آوردند و با اقتدار در مراسم حضور پیدا کردند.

 

رفیق‌دوست اظهار داشت: من در آن زمان ۳۸ ساله بودم. من مامور به وظیفه و نه نتیجه بودم. به همین خاطر بود که حتی یک لحظه‌ هم خطرهای راه را در نظر نگرفتم. وقتی نهضت مردم شروع شد، شهید بهشتی سفری به پاریس داشتند. وقتی بازگشتند به ما گفتند که «امامی که من دیدم، زمان رفتن شاه را می‌داند، زمان ورود خود به ایران را می‌داند و زمان پیروزی انقلاب را هم می‌داند. لذا کفش‌ها را به پا محکم ‌کنید و همه آماده باشید» لذا روند پیروزی از همان ابتدا آشکار بوده است.

 

وی در ادامه گفت: امام مرجع تقلید و عشق من بود. به یاد دارم زمانی که ازدحام جمعیت در اطراف ماشین به حدی زیاد شده بود که هوا هم سخت به ما می‌رسید، امام اصرار داشتند که در را باز کنم تا بتوانند با مردم ارتباط مستقیم داشته باشند و من هم درخواستشان را قبول نمی‌کردم چرا که نمی‌خواستم برایشان اتفاقی بیفتد.

 

رفیق‌دوست در پایان گفت: بعد از بیعت همافران با امام، مسئولین وقت ارتش تصمیم به سرکوب نیروی هوایی گرفتند. لشگر گارد، شبانه به پادگان نیروی هوایی حمله‌ کرد. ولی خوشبختانه، لشگری بزرگتر از سربازان انقلابی در مقابل این افراد ایستادگی و مقاومت کردند. لذا ۲۲ بهمن تنها روزی است که پیروزی انقلاب صرفا اعلام شد و پیروزی واقعی خیلی قبل‌تر از آن صورت گرفته بود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار