تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

رفیق‌دوست: بعد از بیعت همافران با امام(ره)، مسئولان وقت ارتش تصمیم به سرکوب نیروی هوایی گرفتند

عضو هیئت امنای بنیاد مستضعفان گفت: بعد از بیعت همافران با امام(ره)، مسئولان وقت ارتش تصمیم به سرکوب نیروی هوایی گرفتند، لشگر گارد، شبانه به پادگان نیروی هوایی حمله‌ کرد، ولی، لشگری بزرگتر از سربازان انقلابی در مقابل این افراد ایستادگی و مقاومت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رفیق دوست، عضو هیئت امنای بنیاد مستضعفان امام خمینی در برنامه تلویزیونی «سلام تهران» با اشاره خاطره خود از روز بیعت همافران با امام خمینی (ره) گفت: هنوز سه روز تا براندازی حکومت پهلوی مانده بود. شب قبل از آن به ما اطلاع دادند که نیروی هوایی قصد بیعت با امام را دارند. ما خود را برای هر اتفاق احتمالی آماده کردیم. در زمان وقوع بیعت، چون هنوز رژیم استکباری شاه بر سر کار بود، برای مسائل امنیتی، ما تنها به یک عکس اجازه چاپ دادیم که در آن چهره شرکت‌کنندگان معلوم نبود.

 

وی در ادامه در مورد حال روحی امام (ره) در آن روز افزود: امام آن روز خیلی روبه‌راه نبود و کمی خسته بود. اما به محض اینکه به ایشان اطلاع دادیم که نیروی هوایی قصد بیعت دارند، تشریف آوردند و با اقتدار در مراسم حضور پیدا کردند.

 

رفیق‌دوست اظهار داشت: من در آن زمان ۳۸ ساله بودم. من مامور به وظیفه و نه نتیجه بودم. به همین خاطر بود که حتی یک لحظه‌ هم خطرهای راه را در نظر نگرفتم. وقتی نهضت مردم شروع شد، شهید بهشتی سفری به پاریس داشتند. وقتی بازگشتند به ما گفتند که «امامی که من دیدم، زمان رفتن شاه را می‌داند، زمان ورود خود به ایران را می‌داند و زمان پیروزی انقلاب را هم می‌داند. لذا کفش‌ها را به پا محکم ‌کنید و همه آماده باشید» لذا روند پیروزی از همان ابتدا آشکار بوده است.

 

وی در ادامه گفت: امام مرجع تقلید و عشق من بود. به یاد دارم زمانی که ازدحام جمعیت در اطراف ماشین به حدی زیاد شده بود که هوا هم سخت به ما می‌رسید، امام اصرار داشتند که در را باز کنم تا بتوانند با مردم ارتباط مستقیم داشته باشند و من هم درخواستشان را قبول نمی‌کردم چرا که نمی‌خواستم برایشان اتفاقی بیفتد.

 

رفیق‌دوست در پایان گفت: بعد از بیعت همافران با امام، مسئولین وقت ارتش تصمیم به سرکوب نیروی هوایی گرفتند. لشگر گارد، شبانه به پادگان نیروی هوایی حمله‌ کرد. ولی خوشبختانه، لشگری بزرگتر از سربازان انقلابی در مقابل این افراد ایستادگی و مقاومت کردند. لذا ۲۲ بهمن تنها روزی است که پیروزی انقلاب صرفا اعلام شد و پیروزی واقعی خیلی قبل‌تر از آن صورت گرفته بود.

ارسال نظر