اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

یک بام و دو هوای آمریکا برای کمک به زلزله‌زدگان سوری

یک بام و دو هوای آمریکا برای کمک به زلزله‌زدگان سوری در حالیکه تحریمهای آمریکا علیه سوریه یکی از موانع اصلی در ارسال کمکهای بشردوستانه به زلزله زدگان سوری است، نماینده واشنگتن در سازمان ملل خواستار تصویب قطعنامه ای برای تسهیل کمک به این زلزله زدگان شد!
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا از اعضای شورای امنیت سازمان ملل خواست فورا به مجوز ارسال کمکهای بشردوستانه سازمان ملل به زلزله زدگان شمال غربی سوریه تحت کنترل معارضان از طریق گذرگاههای واقع در مرز ترکیه رای دهد.

سازمان ملل از سال 2014 با مجوز شورای امنیت توانسته به میلیونها نفر از جنگ زدگان سوری در مناطق تحت کنترل معارضان سوری کمک رسانی کند اما در حال حاضر این گذرگاهها تنها به یک گذرگاه محدود شده است.

«لیندا توماس گرینفیلد» سفیر دائم آمریکا در سازمان ملل به رویترز گفته، الان هر ساعت مهم است. مردم در مناطق زلزله زده به ما نگاه می‌کنند.

وی مدعی شد، ما نمی‌توانیم آنها را ناامید کنیم. و باید فورا به قطعنامه‌ای رای بدهیم که براساس آن شمار گذرگاهها برای ارسال کمکها به زلزله زدگان سوری افزایش یابد. اکنون زمان آن است که فورا و هدفمند اقدام کنیم.

اظهارات نماینده ایالات متحده برای ارسال کمک به زلزله زدگان سوری درحالیست که تحریمهای آمریکا یکی از موانع اصلی در ارسال این کمکها به مردم زلزله زده سوریه است.

بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در بازدید از مناطق زلزله‌زده این کشور، از بی‌توجهی کشورهای غربی به وضعیت انسانی سوریه انتقاد کرد و گفت: مردم سوریه در ۱۲ سال گذشته در برابر هر مشکل و توطئه‌ای استقامت کرده‌اند و از این بلای طبیعی نیز عبور خواهند کرد. وی تاکید کرد سوریه در پی تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا با کمبود شدید کمبود کمک‌های بشردوستانه مواجه است.

«مارتین گریفیتس» نماینده سازمان ملل نیز که اکنون در ترکیه است قرار است به زودی از سوریه بازدید کند. وی به شبکه اسکای نیوز گفت، از اعضای شورای امنیت سازمان ملل خواهد خواست تا مجوز ارسال کمکهای سازمان ملل از طریق دو گذرگاه بیشتر را با این استدلال که یک مساله ضروری بشردوستانه در میان است، صادر کنند.

گفته میشود برزیل و سوئیس از اعضای شورای امنیت در حال مذاکرات فشرده برای اقدام در زمینه کمک به زلزله زدگان سوریه هستند.

دیپلماتهای سازمان ملل میگویند که هنوز پیش نویس این قطعنامه بین اعضای شورای امنیت توزیع نشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار