فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

هدف بزرگ مجیدی در جمع ببرها!

فرهاد مجیدی تنها با کسب پنج امتیاز دیگر، می‌تواند رکورد فصل قبل کلبا را بشکند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، پس از ناکامی در سه دیدار متوالی، اتحاد کلبا توانست یک پیروزی روحیه بخش برابر الظفره به دست بیاورد و حالا شاگردان فرهاد مجیدی خودشان را برای دو دیدار حساس برابر العین و شباب الاهلی آماده می‌کنند. کلبا تا به اینجای فصل نتایج رضایت بخشی را کسب کرده و شاید تنها نکته منفی در کارنامه این تیم، از دست دادن پنج امتیاز در ۲ دیدار رفت و برگشت برابر تیم تازه صعود کرده البطائح باشد که اگر ببرها موفق به پیروزی در این ۲ دیدار می‌شدند، اکنون در رده ششم ایستاده و با رتبه دوم فاصله ای چهار امتیازی داشتند.

با این وجود، فرهاد مجیدی با کسب پنج امتیاز دیگر در ۱۰ هفته باقیمانده از رقابت های ادنوک لیگ، می تواند رکورد ببرها در فصل قبل را بشکند. جایی که کلباء با کسب ۲۸ امتیاز از ۲۶ دیدار، فصل را در رتبه دهم جدول به پایان رساند. تیم مجیدی اکنون از شانزده مسابقه، ۲۴ امتیاز به دست آورده و به نظر می‌رسد به راحتی بتواند دستاوردی بهتر از فصل قبل به ثبت برساند. با این حال، فرهاد مجیدی کار دشواری برای شکستن بهترین رکورد کلباء در لیگ امارات دارد. ببرها دو فصل پیش (۲۰۲۰ – ۲۰۲۱) موفق شدند ۳۹ امتیاز جمع آوری کنند و فصل را در رتبه هشتم به پایان برسانند. سرمربی سابق استقلال برای رسیدن به این رکورد، باید از ۳۰ امتیاز ممکن، نصف آن را به دست بیاورد تا به این آمار برسد که کار سختی به نظر می رسد. اتحاد کلبا که در فصل ۲۰۱۰ – ۲۰۱۱ توانست به سطح اول لیگ امارات صعود کند، هشت فصل متوالی را به صورت یک فصل در میان، درگیر صعود و سقوط به دسته اول و دوم بود و در چهار فصل اخیر توانسته است در بالاترین سطح از لیگ امارات باقی بماند.

ارسال نظر
آخرین اخبار