سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ده ها میلیون آمریکایی در معرض خطر توفان و گردباد

ده ها میلیون آمریکایی در معرض خطر توفان و گردباد بیش از ۴۰ میلیون شهروند آمریکا در روزهای آینده و هم زمان با احتمال فرارسیدن توده های آب و هوای بسیار نامساعد در چند نقطه ایالات متحده، در معرض خطر توفان، گردباد و بارش باران و برف سنگین قرار خواهند گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر از تارنمای ای بی سی نیوز؛ اداره هواشناسی آمریکا پیش بینی کرده که این تغییر ناگهانی ممکن است تندبادهای زیانبار و گردبادهایی برای ساکنان خلیج مکزیک تا گریت لیکس و بارش سنگین برف در شمال غربی اقیانوس آرام را به همراه داشته باشد.

کارشناسان پیش بینی کرده اند که بارش باران و برف امروز پورتلند، سیاتل، نیومکزیکو و آریزونا را در برگیرد. این توده برفی تا بعداز ظهر دوشنبه به جنوب شرقی کلرادو خواهد رسید و بامداد سه شنبه از آستین تگزاس تا اوماها درنبراسکا بارش باران و در رشته کوه های راکی و کسکید، بارش پراکنده برف مشاهده خواهد شد.

بارش باران بعدازظهر سه شنبه مناطقی از خلیج مکزیک تا مرز کانادا را در امتداد دره رود می سی سی پی فراخواهد گرفت.
بارش برف سنگین در رشته کوه راکی و حتی رشته کوه سیرا در کالیفرینا به ویژه شمال سیرا ادامه خواهد یافت به گونه ای که ساکنان آن در سال جاری تاکنون چنین حجمی از برف را ندیده بوده اند.

ارتفاع برف در هفته جاری در بخش هایی از جنوب غربی و شمال غربی ایالات متحده شامل بخش هایی از آریزونا، نیومکزیکو، کلرادو، اورگون، واشنگتن و مونتانا از یک فوت (۳۰ سانتی متر) فراتر خواهد رفت.

وقوع توفان در جنوب آمریکا شامل دالاس تگزاس، شروپورت لوئیزیانا، لیتل راک، آرکانزاس و ممفیس تنسی در چهارشنبه شب پیش بینی می شود که ممکن است در برخی نقاط با وزش تندباد و گردباد همراه باشد و شاید تا روز پنجشنبه ادامه یابد.

پیش بینی می شود که توده هوای نامساعد تا بامداد پنجشنبه از جکسون در می سی سی پی به سین سیاتی در اوهایو برسد و بارش برف نیز درهمین روز از کانزاس سیتی و اوهاما تا میلواکی، رخ خواهد داد.

بارش باران شدید در روز پنجشنبه در بخش های شمال شرقی ایالات متحده از واشنگتن دی سی تا بوستون و بارش برف در شیکاگو و گرین بی، انتظار می رود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار