وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

سوناک:آماده سرنگونی بالن‌های جاسوسی چین هستیم

«ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه گفت که نیروهای انگلیس آماده سرنگونی بالن‌های جاسوسی چین بر فراز حریم هوایی انگلیس هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۳۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر نخست وزیر انگلیس در ادامه سخنانش گفت که دولت این کشور هر چه لازم باشد برای امن نگه داشتن انگلیس انجام خواهد داد.

این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که ادعاهایی مطرح شده که بالون‌های اطلاعاتی چین ممکن است در حال جاسوسی بر فراز انگلیس هستند.

سوناک در همین مورد گفت: «مردم باید اطمینان یابند که انگلیس تمام قابلیت‌ها برای پاسخ دادن به تهدیدات از هوا را دارد».

نخست وزیر انگلیس گفت که به «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس دستور داده شده تا به بازبینی امنیتی در این زمینه بپردازد.

وی اضافه کرد که دولت انگلیس در تماس دائمی با متحدان خود بوده و تمامی اقدامات لازم را اتخاذ خواهد کرد.

سوناک گفت: «ما چیزی به نام نیروهای واکنش سریع داریم که شامل جنگنده‌های تایفون بوده که تمام هفت روزه هفته و در طول 24 ساعت آمادگی محافظت از حریم هوایی ما را دارند که به طور قابل توجهی مهم است».

پنتاگون پیش‌تر اعلام کرد جنگنده‌های ارتش آمریکا یکشنبه (۱۲ فوریه) یک شیء هشت ضلعی را بر فراز دریاچه هورون در میشیگان ساقط کردند که جدیدترین مورد از زمانی بود که یک بالن چینی نیروهای امنیتی آمریکای شمالی را در حالت آماده‌باش قرار داد.

این چهارمین شیء پرنده بود که در کمی بیش از یک هفته توسط موشک‌های آمریکایی بر فرار آمریکای شمالی سرنگون شد. چین گفته درباره سه شیء پرنده‌ای که اخیراً توسط ایالات متحده سرنگون شد، اطلاعی ندارد.

یک سخنگوی وزارت خارچه چین دوشنبه (امروز) در نشست خبری ضمن رد ادعاهای اخیر واشنگتن درباره ارسال بالن جاسوسی چین به حریم هوایی آمریکا، اعلام کرد که واشنگتن طی یک سال اخیر بیش از ۱۰ بالن جاسوسی به چین فرستاده است.

اظهاراتی که واکنش جان کربی هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید را در پی داشت و آن را «نادرست» خواند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار