کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز پیت هگست چه نقشه‌ای برای ارتش آمریکا دارد؟ چرا اظهارات جی دی ونس درباره غنی‌سازی مهم است؟ الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است

«بوریس جانسون» لندن را از برجام خارج می‌کند

یک نماینده پارلمان انگلیس مدعی شده نخست‌وزیر جدید این کشور به پیروی از رئیس‌جمهور آمریکا از برجام خارج خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 24
کد خبر: ۱۷۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «متیو آفورد»، نماینده پارلمان انگلیس و عضو حزب محافظه‌کار سه‌شنبه گفت به نظر او دولت «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر جدید انگلیس به پیروی از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از برجام خارج خواهد شد.

 

«بوریس جانسون» وزیر امور خارجه سابق بریتانیا دوشنبه (1 مردادماه) توانست با غلبه بر «جرمی هانت» وزیر امور خارجه این کشور، پیروز رقابت بر سر تصاحب مقام نخست‌وزیری شود.

 

آفورد که با رسانه صهیونیستی آی‌-24 مصاحبه می‌کرد گفت لازم است انگلیس با ایران «بسیار قاطع» باشد. او تصریح کرد معتقد است انگلیس به زودی با آمریکا همراه شده و از توافق هسته‌ای با ایران خارج خواهد شد.

 

وی گفت: «این توافق توسط آلمان و فرانسه زنده نگاه داشته شده، ولی فکر می‌کنم دولت بوریس جانسون راه ترامپ را ادامه داده و خواهد گفت که این توافق دیگر کارساز نیست و تحریم‌ها را مدنظر قرار خواهد داد.

 

نماینده پارلمان انگلیس گفت مذاکره مجدد بر سر توافق هسته‌ای جدید احتمالاً بهترین گزینه برای خروج از وضعیت فعلی بدون درگیری مستقیم خواهد بود.

 

او با بیان اینکه توافق جدید می‌تواند راهی رو به جلو باشد گفت: «ما باید ببینیم چه چیزی می‌توانیم بدون از دست رفتن وجهه‌مان به ایران بدهیم تا بتوانیم اطمینان حاصل کنیم آنها اقداماتشان را متوقف می‌کنند.»

 

جمهوری اسلامی ایران بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

با گذشت یک سال و محقق نشدن وعده‌های اروپا، شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای روز ۱۸ اردیبهشت‌ماه به طرف‌های توافق هشدار داد در صورتی که ظرف ۶۰ روز به تعهدات خود در زمینه‌های نفتی و بانکی عمل نکنند ایران طبق مفاد برجام، از تعهدات خود ذیل این توافق خواهد کاست.

 

ایران تا کنون در دو گام از تعهدات خودش ذیل برجام کاسته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار