دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

وزش باد شدید در تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران امروز (۲۷ بهمن) در بخش‌های شمالی و ارتفاعات استان بارش پراکنده برف پیش‌بینی می‌شود. گرچه تا شنبه هوای سرد ماندگاری نسبی دارد اما پس از آن افزایش تدریجی دما در استان تهران مورد انتظار است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۱۷۳۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، تصاویر ماهواره‌ای و خروجی مدل‌های پیش‌یابی عددی در بعد از ظهر امروز (۲۷ بهمن ) افزایش ابر و در بخش‌های شمالی و ارتفاعات استان احتمال بارش پراکنده برف، کولاک برف و احتمال سقوط بهمن و در نوار غربی استان احتمال رگبار پراکنده باران همچنین از امروز تا صبح جمعه (۲۷ تا ۲۸ بهمن) وزش باد، در بعضی ساعات وزش باد شدید به‌ویژه در بخش‌های جنوبی استان پیش‌بینی می‌شود.

طی پنج روز آینده به ویژه شنبه تا دوشنبه (۲۹ بهمن تا اول اسفند) با پایداری نسبی جو، آسمان صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات وزش باد ملایم، در مناطق و ساعات پر تردد شهری به‌ویژه در شب هنگام شاهد انباشت آلاینده‌های جوی و افزایش غبار خواهیم بود.

تا شنبه ماندگاری نسبی هوای سرد سپس افزایش تدریجی دما به‌طور محسوس در دمای روزانه (بیشینه) مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا (۲۸ بهمن) صاف، در بعضی ساعات وزش باد و در بعد از ظهرغبار محلی با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی ‌شنبه (۲۹ بهمن) صاف، در بعد از ظهر وزش باد و در شب غبار محلی با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه آبعلی با کمینه دمای ۱۰- سردترین ایستگاه هواشناسی بود.

پایداری جوی تهران از شنبه تا دوشنبه

به گزارش ایسنا اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشداری از وضعیت نسبتا پایدار جوی طی فردا (۲۸ بهمن ماه) خبرداده و آورده است: آسمان تهران فردا صاف تا کمی ابری در صبح و وزش باد به‌تدریج افزایش غبار خواهد بود.

هوای پایتخت شنبه و یکشنبه (۲۹ و ۳۰ بهمن‌ماه) صاف همراه با غبار محلی خواهد بود. در این شرایط پایداری جوی پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه (اول اسفندماه) نیز صاف، همراه با غبار محلی و در بعضی ساعات غبارآلود خواهد بود و پایداری جوی در این روز تداوم خواهد داشت./ایسنا

ارسال نظر