عکس/ توقف رشد جایگاه‌های CNG در دهه اخیر-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

عکس/ توقف رشد جایگاه‌های CNG در دهه اخیر

طبق آمار رشد جایگاه‌های CNG در دهه اخیر در کشور متوقف شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، استفاده از گاز طبیعی فشرده (CNG) به عنوان سوخت، اولین بار در سال 1352 شمسی به عنوان طرح تحقیقاتی در دانشگاه تهران شروع و در سال‌های 1366 تا 1371 زمینه توسعه آن محیا شد.

در دهه 80، صنعت CNG ایران جهش قابل توجهی را شروع کرد و تعداد جایگاه‌ها در این دهه از 70 جایگاه به 2010 جایگاه رسید اما پس از آن روند رشد جایگاه‌های CNG با شدت قبل ادامه‌دار نبود و در این مدت تنها حدود 520 جایگاه جدید در کشور ایجاد شد.

1

قابل توجه است که بسیاری از کشورهای دنیا از خودروهای CNG استفاده می‌کنند اما در کشورهایی نظیر چین، هند ایران و ایتالیا، این موضوع بیشتر مورد استفاده قرارگرفته است. همچنین دو کشور آلمان و ایتالیا در اروپا از پرچم‌داران استفاده از خودروهای گاز سوز نسبت به کل خودروها در اروپا هستند.

2

شایان ذکر است که طبق آمار، تعداد خودروهای گازسوز از سال 2000 تا سال 2018 از کمتر از 2 میلیون به 26 میلیون رسیدع و در سال 2019 نیز عدد آن 28 میلیون را رد خواهد نمود.

از طرفی پیش‌بینی می‌شود بازار مربوط به CNG از سال 2020 تا سال 2025 به میزان 7 میلیارد دلار رشد داشته باشد که این مقدار با توجه به سیاست‌های اتخاذ شده، بیشتر مربوط به کشورهای ایران، چین، پاکستان و آرژانتین خواهد بود./ برنا

3

ارسال نظر