تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت

افزایش ظرفیت دوگانه سوز کردن خودرو‌های عمومی

افزایش ظرفیت دوگانه سوز کردن خودرو‌های عمومی قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: هم اکنون روزانه ۷۶۰ خودرو عمومی دوگانه سوز می‌شوند و این میزان تا آخر ماه جاری دو برابر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمید قاسمی ده چشمه افزود: هم اکنون 76 کارگاه تبدیل در سراسر کشور بطور میانگین روزانه عملیات تبدیل 10 خودرو را انجام می‌دهند و تا پایان این ماه تعداد کارگاه‌های تبدیل در سراسر کشور دو برابر شده و به حدود 150 کارگاه خواهد رسید.

 

وی نحوه پراکندگی این کارگاه‌ها در سراسر کشور را مناسب دانست و گفت: از مالکان خودرو‌های عمومی تقاضا داریم از شرایط فراهم شده استفاده کرده و با مراجعه به سایت gcr.niopdc.ir مراحل ثبت نام و تبدیل را انجام دهند.

 

قاسمی ده چشمه با تاکیدبر این که طرح دوگانه سوز کردن خودرو‌های عمومی بصورت کاملا رایگان در حال انجام است افزود: مالکان خودرو‌های عمومی با دوگانه سوز کردن خودرو‌های خود علاوه بر کاهش هزینه‌های سوخت، می‌توانند از افزایش قیمت خودرو گاز سوز در مقایسه با خودرو‌های بنزینی نیز بهره‌مند شوند.

 

قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران همچنین از تعامل وزارت نفت با وزارت صمت برای تولید خودرو‌های پایه گازسوز خبر داد و گفت: برنامه‌هایی در این زمینه در دست اقدام است و بزودی شاهد اتفاقات مثبتی در تولید کارخانه‌ای خودرو‌های دوگانه‌سوز خواهیم بود.

 

حمید قاسمی‌ده‌چشمه با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه تولید کارخانه‌ای خودرو‌های دوگانه‌سوز افزود: اقدامات این شرکت با اولویت دوگانه‌سوز کردن خودرو‌های عمومی با جدیت در حال انجام است، اما برای تولید کارخانه‌ای خودرو‌های دوگانه‌سوز نیز در حال مذاکره با شرکت‌های خودروساز هستیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار