کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند

چین: آمریکا باید برای احیای معاهده «استارت» پیشقدم شود

چین: آمریکا باید برای احیای معاهده «استارت» پیشقدم شود نماینده چین در سازمان ملل با اشاره به رونمایی طرح این کشور برای صلح در اوکراین طی روزهای آینده، گفت که آمریکا اولین طرفی بود که از معاهده کاهش تسلیحات راهبردی خارج شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ژانگ جون» نماینده چین در سازمان ملل بامداد چهارشنبه از زمان رونمایی از طرح صلح این کشور برای جنگ اوکراین و روسیه خبر داد.

 

ژانگ در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره طرحی که چین برای پایان دادن به جنگ اوکراین، به کی‌یف ارائه کرده، گفت که مفاد این طرح طی چند روز آینده منتشر می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره تعلیق اجرای معاهده کاهش تسلیحات راهبردی موسوم به «استارت» توسط روسیه نیز اظهار داشت که آمریکا باید اولین طرفی باشد که برای احیای این معاهده پیشقدم می‌شود.

 

این دیپلمات چینی توضیح داد: «استارت۳ همراه با سایر ابزارها، بخش مهمی از معماری امنیت جهانی است. ما متأسفیم که طرف‌های مربوط در حال برداشتن گام‌های منفی هستند. ما همچنان معتقدیم که طرف‌های درگیر باید به مذاکره با یکدیگر در مورد این موضوع ادامه دهند».

 

طبق این گزارش، ژانگ در پاسخ به این سوال که آیا روسیه باید به اجرای استارت۳ بازگردد، تاکید کرد: «ایالات متحده اولین کسی بود که از این چارچوب‌ها بیرون آمد و آنها باید اولین کسانی باشند که آماده برداشتن گام‌های مسئولانه برای اجرای دوباره این ابزارها می‌شوند».

 

روز سه‌شنبه بود که «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو مشارکت خود در معاهده «استارت‌ جدید» که تنها توافق باقی‌مانده با آمریکا در زمینه کنترل تسلیحاتی است را به حالت تعلیق درآورده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار