قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

تأمین کالا و خدمات با اقساط بدون بهره برای کارکنان دولت

تأمین کالا و خدمات با اقساط بدون بهره برای کارکنان دولت رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از آغاز به کار رسمی شبکه هوشمند مبادلات اقساطی (هما) در کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، امین کلاهدوزان با اشاره به با آغاز به کار رسمی شبکه هوشمند مبادلات اقساطی، اظهار داشت: تاکنون بیش از 8000 فروشگاه در سراسر کشور در این طرح عضو شده‌اند.

وی افزود: با توجه به دستور وزیر صمت مبنی بر تأمین کالا و خدمات به‌صورت اقساط بدون بهره برای کارکنان دولت، این طرح در ابتدا برای کارکنان وزارت صمت و سازمان‌های تابعه، سپس برای کارکنان وزارتخانه‌های راه و شهرسازی، نیرو، فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز وزارت آموزش و پرورش آغاز شده است.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اظهار داشت: سایر کارکنان‌ دولت نیز بر اساس اولویت ثبت‌نام و تأمین منابع می‌توانند از تاریخ 15 اسفند با مراجعه به آدرس Homa.behinyab.ir از مزایای این طرح استفاده کنند.

به گفته وی، پیرو فراخوان‌های صورت گرفته توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به عنوان مجری شبکه هما، از تمامی تولیدکنندگان، تامین‌کنندگان شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسات تسهیلاتی فعال در حوزه تامین اعتبار برای عضویت و ارائه خدمات در این شبکه دعوت صورت گرفته است که تاکنون توافقات با 3 مجموعه مجری نهایی شده است.

وی افزود: علاوه بر این تاکنون بیش از 100 نام تجاری معتبر در حوزه تأمین کالا در این طرح مشارکت داشته‌اند. تنوع کالا و خدمات در این طرح تاکنون بیش از 12 هزار قلم کالا و خدمت بوده و این تعداد در حال افزایش است.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت ارائه خدمات این شبکه برای 2 میلیون خانوار فراهم شده است که این ظرفیت تا انتهای سال آینده به 7 میلیون خانوار خواهد رسید.

براساس این گزارش، اجرای آزمایشی این طرح در ماه‌های قبل آغاز و در دهه فجر امسال مقدمات اجرای فاز اصلی آن مهیا و در حال حاضر این شبکه در حال بهره‌برداری است؛ شبکه هما از تولیدکنندگان، واردکنندگان مواد اولیه، شرکت‌های پخش، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، اصناف و ذی‌حسابی ادارات و سازمان‌های دولتی تشکیل شده و هدف آن هوشمندسازی و تسهیل مبادلات اقساطی بین فعالان حوزه تولید و خدمات است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار