رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

کنعانی: آمریکا استحقاق دفاع از ⁧دموکراسی⁩ و ⁧حقوق بشر⁩ را ندارد

کنعانی: آمریکا استحقاق دفاع از ⁧دموکراسی⁩ و ⁧حقوق بشر⁩ را ندارد سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حمایت‌های بی قید و شرط آمریکا از رژیم صهیونیستی عنوان کرد: آمریکا استحقاق دفاع از ⁧دموکراسی⁩ و ⁧حقوق بشر⁩ را ندارد، چون اصلا هیچ باوری بدان ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) ۱۴ اسفند ماه و در واکنش به اظهارات تحریک آمیز وزیر دارایی رژیم صهیونیستی درباره شهر فلسطینی نشین «الحواره» در توئیتر نوشت: آمریکا زمانی از رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی حمایت می‌کرد و CIA (سازمان سیا) به آن رژیم برای دستگیری ⁧ماندلا⁩ کمک کرد. اکنون نیز هم‌پیمان راهبردی و حامی بی قید و شرط⁧ رژیم آپارتاید صهیونیستی⁩ است.

 

وی تصریح کرد: آمریکا استحقاق دفاع از ⁧دموکراسی⁩ و ⁧حقوق بشر⁩ را ندارد؛ چون اصلا هیچ باوری بدان ندارد.

 

به گزارش فارس، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی کابینه نتانیاهو اخیرا با حمله به شهر فلسطینی‌نشین «الحواره»، خواستار محو این منطقه شد که در پی آن محکومیت‌هایی را در سطح جهان به همراه داشت.

 

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اظهارات وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، آن را تحریک خطرناک برای ارتکاب جنایت جنگی خواند.

 

در بیانیه وزارت خارجه قطر آمده است که این فراخوان نفرت‌انگیز و تحریک‌کننده در ادامه سیاست‌های افراطی کابینه رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین است و این رژیم مسؤول بروز هر گونه خشونت در نتیجه اجرای این سیاست هدفمند علیه ملت فلسطین، اراضی و اماکن مقدس اسلامی و مسیحی است.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی نیز در بیانیه‌ای اظهارات نژادپرستانه و غیرمسؤولانه وزیر صهیونیست را محکوم کرد و از جامعه جهانی خواست به مسؤولیت خود برای مقابله با این رفتارهای اهانت‌آمیز و ارائه حمایت لازم از غیرنظامیان عمل کند.

 

اردن، امارات عربی متحده و مصر نیز در بیانیه‌‌هایی جداگانه اظهارات وزیر دارایی رژیم صهیونیستی را محکوم کرده بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار