سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

حمله اصلاح‌طلبان به شورای نگهبان به بهانه انصراف غلامی

عضو کمیسیون امور داخلی مجلس با اشاره به انصراف آقای غلامی از نامزدی انتخاب عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: موضوع کاملا شفاف بوده و به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان به بهانه این انصراف به دنبال حمله به شورای نگهبان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات علی مطهری مبنی بر دخالت برخی اعضای شورای نگهبان در روند انتخاب گزینه‌های حقوقدان این شورا، گفت: در بحث انتخاب اعضای حقوقدان شورای نگهبان، هیچ شبهه و ایرادی وارد نیست، زیرا آقای غلامی و طحان نظیف در گفت‌وگو و مذاکره‌ای خاص، به این نتیجه رسیدند که پس از قرعه‌کشی، یک نفر انصراف دهد.

 

 وی افزود: آقایان غلامی و طحان نظیف از اساتید حقوق دانشگاه امام صادق(ع) هستند و آقای طحان نظیف معاون آقای غلامی در این دانشکده است. معاون آقای غلامی که در حال حاضر رئیس دانشکده حقوق را برعهده دارد است.

 

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آقای طحان نظیف 10 سال است که منشی داخلی شورای نگهبان است و بر همین اساس تجارب بسیار خوبی در این باره دارد.

 

ابوترابی خاطرنشان کرد: آقایان طحان نظیف و غلامی در روز رأی‌گیری درباره انتخاب اعضای حقوقدان شورای نگهبان به این نتیجه رسیدند که قرعه‌کشی کرده و یک نفر کناره‌گیری کند و بر همین اساس، قاضی‌زاده هاشمی عضو هیأت رئیسه مجلس و برخی دیگر از نمایندگان در مذاکره با این دو نامزد این موضوع را به آنها اعلام کردند که درنهایت نام آقای غلامی از قرعه‌کشی بیرون آمده و وی وفای به عهد کرد.

 

وی تصریح کرد: آقای غلامی با رضایت کامل از نامزدی انتخاب عضو حقوقدان شورای نگهبان انصراف دادند، ضمن اینکه تمامی این روند بدون حب و بغض، جاه‌طلبی و منفعت‌طلبی بوده است.

 

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح‌طلبان نمی‌توانند شائبه عدم شفافیت را در این باره مطرح کنند و به نظر می‌رسد که موضوع حمله به شورای نگهبان از سوی برخی اصلاح طلبان دنبال شده و انصراف آقای غلامی از نامزدی انتخاب حقوقدانان این شورا تنها بهانه است.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار