بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

حمله سایبری به یک مرکز فنی-مهندسی رژیم صهیونیستی

واحد امنیت سایبری رژیم صهیونیستی روز سه شنبه از هجوم سایبری گسترده به مرکز مهندسی و فناوری «التخنیون» در حیفا خبرداد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر از رسانه های فلسطینی، واحد سایبری رژیم صهیونیستی روز سه شنبه مدعی شد که پس از بررسی های انجام شده درباره این حمله سایبری به این نتیجه رسیده ایم که حمله سایبری سه هفته پیش به این مرکز، توسط گروه های مرتبط با وزارت اطلاعات ایران انجام شده است.

واحد امنیت سایبری رژیم صهیونیستی افزود: گروهی به نام « MuddyWater» مسئول این حمله بوده است و توانسته است همه سیستم های را در مرکز فلج کند.

رژیم صهیونیستی مدعی شد، گروه سایبری مجری این حمله، سابقه انجام حملاتی در دیگر مناطق جهان را نیز دارد سال گذشته آمریکا و انگلیس در بیانیه ای مشترک آن را به انجام عملیات در آسیا، آفریقا و آمریکای شمالی متهم کردند.

واحد امنیت سایبری صهیونیست ها مدعی شد، این گروه هکری از بدافزارهایی ویژه ای که به منظور رمزگذاری دستگاه ها طراحی شده استفاده کرده است.

این گروه هکری در یک کانال تلگرامی اعلام کرده است که اطلاعاتی را از مرکزی فناوری حیفا به دست آورده را به بهای ۱۰۴ بیت کوین می فروشد و پوشه های حاوی اطلاعات بخش های مختلف نیز به فروش می رسد.

این گروه اضافه کرد: اطلاعات دیگری نیز به دست آورده است که اکنون برای فروش عرضه نمی شود.

پروفسور «أوری سیون» رئیس این مرکز اسرائیلی نیز گفت: این اقدام پیچیده انجام شده است و بازگشت به حالت عادی طول می کشد.

۲۳ بهمن ماه نیز یک گروه هکری از نفوذ به سیستم های مرکز «التخنیون» خبرداده و برای به فروش نگذاشتن اطلاعات، خواستار دریافت مبلغی به عنوان باج شده بودند.

آن ها اعلام کرده بودند رژیم آپارتاید صهیونیستی باید هزینه اشغالگری، جنایت های ضدبشری، کشتار انسان ها و ویران کردن آینده آن ها را بپردازد.

این گروه تهدید کرد که بود که پس از گذشته ۴۸ ساعت، ۳۰ درصد به مبلغ خواسته شده افزوده می شود و در صورت پذیرفته نشدن این شروط توسط رژیم صهیونیستی، پس از ۵ روز اطلاعات به سرقت رفته به فروش گذاشته خواهد شد./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار