کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

دردسر بزرگ برای استقلالی ها

نام جدیدترین شاکی استقلال در فیفا، لئوناردو پادوانی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر ، لئوناردو پادوانی مدافع محجوب و دوست داشتنی برزیلی تیم استقلال که دو فصل پیش و در جریان دیدار این تیم مقابل فولاد خوزستان از ناحیه گردن دچار مصدومیت شدیدی شد و مجبور شد برای همیشه فوتبال را کنار بگذارد ، در شرایطی که حتی زندگی عادی اش هم مختل شده هنوز نتوانسته طلبش را از استقلالی ها بگیرد و به همین دلیل برای ادامه روند درمانی خود دچار مشکل است و بخاطر این موضوع قصد دارد تا از این تیم به فیفا شکایت کند.

 

این مدافع ۳۵ ساله که به‌تازگی با تمریناتی که داشته راه رفتن با مراقبت را آغاز کرده، با انتشار پیامی تلخ از هواداران استقلال کمک خواست تا مسئولان این باشگاه را وادار به تسویه حساب با این بازیکن کنند تا او بتواند روند درمانش را تکمیل کند. پادوانی که بحث مربیگری‌اش در استقلال و حضور در کادرفنی هم مطرح شده بود، عنوان کرده بود که باشگاه استقلال پاسخگوی تلفن‌هایش نیست.

 

لئوناردو پادوانی در این خصوص گفت: من کلاً ۱۴۰ هزار دلار از استقلال‌طلب داشتم. قبل از اینکه از ایران بروم به باشگاه استقلال نامه‌ای دادم که مدیرعامل استقلال گفتند مشکلی نیست و طلب را پرداخت می‌کنیم. اما متأسفانه هرروز مثل امروز تنها حرف و حرف و حرف می‌شنوم. من طلب زمانی که آقای منصوریان در استقلال بودند را گرفتم ولی بعدش قرار شد ۱۴۰ هزار دلار باقی‌ مانده را قسط‌بندی کنند. ماه اول و دوم هر قسط ۲۰ هزار دلار و ماه سوم و چهارم، دو ۵۰ هزار دلار قرار بود پرداخت شود.

 

قرار شد دو قسط پایانی هر شش ماه یک‌ بار باشد که متأسفانه دیگر پرداخت نشد و من الان نزدیک به ۱۰۰ هزار دلار از استقلال‌طلب دارم. چند وقت پیش با یک وکیل برزیلی صحبت کردم و قرار شد از استقلال به فیفا شکایت کنم. حتی یک واسطه هم از استقلالی‌ ها با من تماس گرفت ایشان در گرجستان تیم داری می‌کنند و به من گفتند که درباره این طلب با باشگاه صحبت می‌کنند. اما من نمی‌خواهم که دیگر وعده‌ و وعید بشنوم.

 

وکیل برزیلی از من خواست عکس‌های مصدومیت در زمین، آمبولانس و حتی بیمارستان را برای او ارسال کنم تا آن‌ها را به فیفا نشان بدهد. مطمئن باشید دیگر منتظر استقلالی‌ها نمی‌مانم چون پاسخگوی من نیستند.

منبع : رکنا

ارسال نظر
آخرین اخبار