شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

آغاز تمرین دیده‌بانی نیروی پدافند هوایی ارتش

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش از آغاز تمرین دیده‌بانی این نیرو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر محمد یوسفی خوش‌قلب معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش امروز با حضور در مرکز فرماندهی و کنترل ولایت نیروی پدافند هوایی، آغاز تمرین تخصصی دیده‌بانی این نیرو را با رمز یا بصیر اعلام کرد.

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی گفت: تمرین تخصصی دیده‌بانی بصیر از امروز در دو منطقه مهم پدافند هوایی مرکزی و شمال کشور به مدت دو روز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این مناطق پدافند هوایی از مناطق مهم در شبکه یکپارچه پدافند هوایی هستند، افزود: فرمان آغاز تمرین تخصصی از مرکز فرماندهی و کنترل ولایت نیروی پدافند هوایی صادر شد.

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی اظهار داشت: سالیانه رزمایش‌ها و تمرین‌های تخصصی ویژه در تمام نیروهای مسلح پیش بینی ابلاغ و اجرا می‌شود. این تمرین تخصصی هم جزو برنامه‌های مصوب است که برای پایان سال 1401 پیش بینی شده است و برابر برنامه اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت انجام این تمرین تخصصی توضیح داد: همه‌ نقاط دیده‌بانی برای ما در شبکه یکپارچه پدافند هوایی با ارزش بوده و گزارش‌های دیده‌بانی در کنار گزارش‌های راداری اکتیو و پسیو از اهمیت ویژه برخوردار است؛ گزارش یک دیده‌بان با سریعترین وسیله ارتباطی در کمترین زمان وارد شبکه می‌شود و از لحاظ راستی آزمایی و دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد، ما در این تمرین علاوه بر ارزیابی نیروی انسانی در پست‌های دیده‌بانی، شبکه و لایه‌های ارتباطی خود را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم که آیا می‌تواند در زمان و مکان مناسب پاسخگوی نیازهای شبکه یکپارچه پدافند هوایی بدون فوت وقت باشد.

یوسفی خوش‌قلب بیان داشت: چند سال گذشته شبکه دیده‌بانی خود را از حالت سنتی خارج کرده‌ایم و به سامانه‌های دیده‌بانی الکترو اُپتیک ویژه که در شب و روز عملیات جستجو و تِرَک اهداف را انجام می‌دهند تجهیز کرده‌ایم و امروز تلفیقی از آنچه که دیده‌بان با چشم می‌بیند و آنچه که دیده‌بان با تجهیزات می‌بیند به صورت مکانیزه وارد شبکه یکپارچه پدافند هوایی می‌شود و دیده‌بانی به عنوان یک سازمان رزم با اهمیت در شبکه مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد./ تسنیم

ارسال نظر