احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

سردار پاکپور:‌ عصبانیت دشمن از اقتدار ملت ایران

سردار پاکپور:‌ عصبانیت دشمن از اقتدار ملت ایران فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: راهبرد اصولی ما در اجرا و به ثمر نشاندن هزاران پروژه عمرانی و سازندگی و خدماتی و مردم‌یاری در سراسر کشور مبتنی بر شأن خدمتگزاری و اعتقاد راسخ به چند وجهی بودن امنیت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمد پاکپور طی سخنانی در آیین اهدای یکصد واحد مسکونی مشارکتی ساز این نیرو در جزیره هرمز گفت: دشمن از راهبرد جنایت و کینه و تحریم علیه ملت ایران ثمری جز رسوایی و شکست نخواهد گرفت.

 

وی افزود: بی‌تردید عظمت و بزرگی و کرامت ملت ایران، دشمن را به تمکین و تسلیم وادار خواهد کرد. افتخار و اعتبار ما خدمت به چنین ملت بزرگ و عزتمندی است و در راه عزت و استقلال و امنیت و پیشرفت این ملت تا پای جان ایستاده ایم.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه بیان کرد: راهبرد اصولی ما در اجرا و به ثمر نشاندن هزاران پروژه عمرانی و سازندگی و خدماتی و مردم‌یاری در سراسر کشور مبتنی بر شأن خدمتگزاری و اعتقاد راسخ به چند وجهی بودن امنیت است.

 

وی ادامه داد: امروز مشارکت در ساخت شهرک مسکونی ۱۰۰ واحدی هرمز، آبرسانی به صدها شهر و روستا درسراسر کشور، ساخت صدها کیلومتر جاده و پل و تلاش برای مشارکت در ساماندهی و بهبود معیشت مردم، بخشی از ماموریت ذاتی و مستمر ما است.

 

سردار پاکپور تصریح کرد: ما در کنار توجه دقیق و عمیق به ماموریت های دفاعی و نظامی و تمرکز ویژه بر مقابله با تهدیدات امنیتی، از مشارکت در سایر وجوه و اضلاع امنیت غافل نبوده و نخواهیم بود.

 

وی افزود: خدمت به مردم و کمک به سازندگی و پیشرفت کشور را بالاترین مدال و افتخار و اعتبار برای خود می دانیم.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه دشمن از رشد و پیشرفت و اقتدار و توانمندی این مردم عصبانی و ناراحت می‌شود، تصریح کرد: ما دقیقاً از مجاهدت و تلاش در جبهه خدمت به مردم و کمک به پیشرفت آنان عقب نخواهیم نشست و خشم و عصبانیت دشمن را از این رویکرد کاملاً درک می کنیم.

 

گفتنی است؛ طی مراسمی با حضور فرمانده نیروی زمینی سپاه و جمعی از مردم و مسئولان، یکصد واحد مسکونی و دو زمین تجهیز شده با کاربرد ورزشی که به همت قرارگاه منطقه‌ای مدینه منوره ، قرارگاه محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه و مشارکت برخی دیگر از نهادها و ارگان‌های انقلابی ساخته شده است تحویل سرپرستان خانوارهای ایثارگر، شهدا، مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و اقشار کمتر برخوردار در جزیره هرمز شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار