گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

پوتین: اروپا شهامت اظهارنظر درباره انفجارهای نورد استریم را ندارد

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد کشورهای اروپایی به دلیل نداشتن استقلال، شهامت اظهارنظر درباره انفجارهای نورد استریم را ندارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، رئیس جمهور روسیه از آلمان به عنوان کشوری که همچنان تحت اشغال است، یاد کرد.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد که واکنش آلمان به انفجار در خطوط لوله گازی روسیه ثابت کرد که این کشور چندین دهه پس از پایان جنگ جهانی دوم، همچنان یک کشور اشغال است و نمی تواند مستقل عمل کند.

 

رئیس جمهور روسیه در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی روسیا -۱ گفت که سران کشورهای اروپایی احساس حاکمیت و استقلال خود را از دست داده اند.

 

پوتین یادآور شد که کشورهای غربی نظیر آلمان به تحقیقات مربوط به انفجارهایی سال گذشته در خطوط لوله گازی نورد استریم با احتیاط واکنش نشان دادند و اعلام کردند که انفجارهای مذکور عمدی بوده است، با این حال این کشورها از اشاره به اینکه چه کسی مسئول انفجارها بوده، امتناع کرده اند.

 

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که مسئله این است که سیاستمداران اروپایی به طور علنی اعلام کرده اند که حتی پس از جنگ جهانی دوم، آلمان هیچگاه یک کشور کاملاً مستقل نبوده است.

 

پوتین یادآور شد که اتحاد جماهیر شوروی زمانی نیروهای خود را از آلمان خارج کرد و به اشغال این کشور پایان داد. اما همانطور که مشخص است در مورد آمریکایی ها این گونه نبود. آمریکایی ها همچنان آلمان را تحت اشغال خود دارند.

 

در سپتامبر ۲۰۲۲، انفجارهای زیر آب در ۳ رشته از ۴ رشته خطوط لوله زیر آبی نورد استریم ۱ و ۲ که برای انتقال سالانه ۱۱۰ میلیارد متر مکعب گاز روسیه به اروپا ساخته شده بودند، رخ داد. آلمان، دانمارک و سوئد تحقیقات جداگانه ای را در مورد این حادثه آغاز کردند.

 

در ۸ فوریه، سیمور هرش، روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی و برنده جایزه پولیتزر گزارشی منتشر کرد و خبر داد که غواصان نیروی دریایی ایالات متحده مواد منفجره را برای از بین بردن خطوط لوله نورد استریم در جریان تمرین‌های ناتو در تابستان ۲۰۲۲ کار گذاشته بودند. طبق گفته نروژ ۳ ماه بعد این بمب‌ها فعال شدند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار