رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد

باج میلیون دلاری صهیونیست‌ها برای انتقال سفارتخانه‌ها به قدس اشغالی

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم به منظور تشویق کشورها برای انتقال سفارتشان به قدس اشغالی، در حال تدارک ارائه پیشنهاد کمک مالی ۱۴.۲ میلیون دلاری است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ، با گذشت بیش از یک سال و دو ماه از اقدام غیرقانونی آمریکا در انتقال سفارت خود در فلسطین اشغالی به بیت‌المقدس، حالا وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از طرح این رژیم برای تشویق دیگر کشورها به پیروی از واشنگتن رونمایی کرده است.

 

به نوشته روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم»، «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به زودی این طرح را که شامل بسته‌های تشویقی به دیگر کشورها است، به کابینه این رژیم پیشنهاد می‌کند.

 

طبق گزارش این روزنامه صهیونیستی، طبق پیشنهاد کاتص قرار است به کشورهایی که به انتقال سفارت خود از تل‌آویو به قدس اشغالی تمایل دارند، بسته کمک مالی ۵۰ میلیون شِکِل (معادل حدود ۱۴.۲ میلیون دلار) ارائه شود.


کاتص و نتانیاهو

تدارک صهیونیست‌ها برای تشویق کشورهای جهان به انتقال سفارتشان به قدس اشغالی در حالی صورت گرفته که علیرغم تبلیغات فراوان آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها درباره انتقال سفارت واشنگتن به قدس اشغالی، دیگر کشورهای جهان استقبالی از این اقدام نکرده‌اند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اواخر اردیبهشت ماه سال گذشته علیرغم مخالفت‌های بین‌الملی با به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، هیاتی عالی رتبه شامل «ایوانکا ترامپ» دخترش را برای مراسم انتقال سفارت واشنگتن از تل‌آویو به قدس اشغالی اعزام کرده بود.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار