سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

کره شمالی هشدار اتمی صادر کرد

کره شمالی هشدار اتمی صادر کرد یکی از مسئولان وزارت خارجه کره شمالی به ایالات متحده هشدار داد هرگونه تلاش غرب برای وادار کردن پیونگ‌یانگ به کنارگذاشتن تسلیحات اتمی با پاسخ سخت روبرو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 23
کد خبر: ۱۷۷۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  کره شمالی اعلام کرده هرگونه تلاش برای وادار کردن این کشور به کنار گذاشتن تسلیحات اتمی با پاسخ سخت و محکم مواجه خواهد شد که به نوشته راشا تودی، در حقیقت استناد به سیاست به روزرسانی شده پیونگ‌یانگ دارد مبنی بر این‌که در صورت بروز یک تهدید بزرگ از بمب اتم استفاده خواهد کرد.

 

شبکه روسی گزارش داد «جو چول سو» یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه کره شمالی روز گذشته (چهارشنبه) در واکنش به اظهارات اخیر «لیندا توماس گرینفیلند» سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل مبنی بر ترغیب سازمان ملل به تصویب قطعنامه‌ای برای وادار کردن پیونگ‌یانگ به کنار گذاشتن تسلیحات اتمی چنین اظهاراتی را مطرح کرد.

 

وی در این خصوص گفت: وادار کردن کره شمالی به کنار گذاشتن تسلیحات اتمی اعلان جنگ است. با هرگونه تلاش برای چنین کاری با قاطعیت و مطابق با قانون سیاست نیروی هسته‌ای کره شمالی برخورد خواهد شد».

 

قانون فوق که در ماه سپتامبر سال گذشته میلادی به تصویب درآمد، پنج سناریو را مطرح می‌کند در آن کره شمالی از تسلیحات اتمی استفاده می‌کند که یکی از آن‌ سناریوها، حمله قدرت خارجی است یا زمانی است که یک بحران فاجعه‌بار موجودیت کره شمالی یا امنیت مردم این کشور را تهدید کند.

 

این مقام وزارت خارجه کره شمالی همچنین گفته که اگر گرینفیلد «بدون خویشتنداری به سخنان بدخواهانه خود ادامه دهد، اولین نفری خواهد بود که به عنوان مهره امپراطوری شیطان بر روی صندلی قضاوت قرار خواهد گرفت».

 

اخیراً، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی از مقام‌های سیاسی و نظامی کشورش خواست تا آمادگی لازم برای انجام حمله اتمی علیه دشمنان پیونگ‌یانگ را تکمیل کنند./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار