دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

احتمال سفر نتانیاهو به واشنگتن در اوایل ماه آوریل

«تام ندیس» سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی امروز (سه‌شنبه، ۲۸مارس) از سفر احتمالی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن در اوایل ماه آوریل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 28
کد خبر: ۱۷۷۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش شبکه خبری «آی‌۲۴»، سفیر آمریکا در تل‌آویو گفت: »این احتمال وجود دارد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل پس از عید فصح در اوایل ماه آوریل برای بازدید از کاخ سفید دعوت شود».

اظهارات تام ندیس در مصاحبه با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز، پس از آن اعلام شد که نتانیاهو از به تعویق افتادن پیش‌نویس طرح اصلاحات قضایی خبر داد. طرحی که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و دولت وی نسبت به آن ابراز نگرانی کرده بودند.

شبکه۱۳ رژیم صهیونیستی، شنبه (۱۱مارس) در گزارشی اعلام کرده بود که منابع آگاه از دفتر نخست وزیر تل‌آویو بر این باور هستند که او به یک شخصیت غیرمطلوب برای کاخ سفید تبدیل شده است.

خبرنگار شبکه۱۳ درباره گفت‌وگویش با این منبع آگاه از دفتر نتانیاهو توضیح می‌دهد: پس از اصرار بر سوال و ربط دادن آن به اصلاحات قضایی و قانع نشدن به پاسخ اولیه که دلایل متعددی برای آن وجود دارد، شخص نزدیک به نتانیاهو گفت که «شما باید از آمریکایی‌ها بپرسید که چرا نتانیاهو هنوز به واشنگتن دعوت نشده است!».

اما دولت بایدن امروز از تصمیم نتانیاهو برای به تعویق انداختن روند قانونگذاری این طرح، استقبال و در بیانیه‌ای اعلام کرد: کاخ سفید از بیانیه کابینه تل‌آویو برای توقف روند قانونگذاری این انقلاب حقوقی استقبال می‌کند.

در ادامه این بیانیه کاخ‌سفید آمده است: «ایالات متحده از رهبران اسرائیل می‌خواهد تا هر چه زودتر به یک راه‌حل دست یابند؛ جوامع دموکراتیک با موازنه‌ها و کنترل‌ها تقویت می‌شوند».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته، دوشنبه بعد از فشارهای فراوان و رایزنی‌های گسترده با رهبران ائتلافش، از توقف طرح جنجالی خود درباره سیستم قضایی این رژیم خبر داد و گفت: تصمیم گرفتم که طرح تغییرات در سیستم قضایی را متوقف کنم و به گفت‌وگو فرصت دهم./فارس

ارسال نظر