واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

شهادت دو جوان فلسطینی در یورش صهیونیست‌ها به نابلس

نظامیان اشغالگر با یورش به شهر نابلس، دو فلسطینی را به شهادت رسانده و دو فلسطینی دیگر را بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت فلسطین صبح امروز (دوشنبه) از شهادت دو فلسطینی در منطقه «المخفیه» در شهر نابلس در شمال کرانه باختری خبر داد.

 

به نوشته وبگاه العربی الجدید، نظامیان صهیونیست که برای دستگیری دو جوان فلسطینی وارد شهر نابلس شده بودند، مخفیگاه آن‌ها را محاصره کرده و با جوانان فلسطینی درگیر شدند که در این میان دو جوان فلسطینی به نام‌های «عزالدین طوقان» و «نضال طبنجه» به شهادت رسیدند.

 

طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین، همچنین یک فلسطینی نیز به شدت زخمی شد و ۵۵ نفر دیگر به دلیل پرتاب گاز اشک‌آور به حالت خفگی دچار شدند. صهیونیست‌ها پنج خانه فلسطینیان را تخلیه کرده و یک آمبولانس را نیز با گاز اشک‌آور هدف قرار دادند، آن‌ها همچنین مانع نزدیک شدن نیروهای امدادی به محل حادثه می‌شدند و پس از دستگیری دو فلسطینی محل را ترک کردند.

 

از سوی دیگر هلال احمر فلسطین نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که نظامیان رژیم اشغالگر، بیمارستان تخصصی نابلس را نیز با شلیک گاز اشک‌آور هدف قرار دادند که موجب بد حال شدن تعدادی از کادر درمان و نیروهای امدادی شد.

 

منابع غیر رسمی فلسطینی نیز گفتند که نظامیان اسرائیلی از سمت غرب شهر نابلس وارد شهر شدند و جوانان فلسطینی نیز به مقابله با آن‌ها برخواستند و در این میان صدای چند انفجار نیز در شهر پیچید که منبع آن مشخص نبود.

 

گروه مقاومت «عرین الاسود» نیز در بیانیه‌ای گفت که به مقابله با نظامیان صهیونیستی در شهر نابلس اقدام کرده و با آن‌ها درگیری شدیدی داشته است. این گروه گفت که در این درگیری از گلوله‌های جنگی و بمب‌های دست‌ساز استفاده کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار