فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد

اذعان آمریکا به برتری چین در صنعت کشتی‌سازی

رئیس فرماندهی تحقیقات رزمی تفنگداران دریایی آمریکا گفت که فقط یکی از کارخانه‌های کشتی‌سازی چین سالانه بیش از مجموع همه کشتی‌سازی‌های ایالات متحده، شناورهای جنگی تولید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ «مارک کلینگان» رئیس فرماندهی تحقیقات رزمی تفنگداران دریایی آمریکا بامداد سه‌شنبه به برتری چین در صنعت کشتی‌سازی اذعان کرد.

 

کلینگان طی سخنرانی در همایش اندیشکده «شورای آتلانتیک» گفت: «پتانسیل کشتی‌سازی چین بسیار جلوتر از آمریکا است، اثبات آن نیز این است که فقط یکی از کارخانه‌های کشتی‌سازی چین سالانه بیش از مجموع همه کشتی‌سازی‌های ایالات متحده، شناورهای جنگی تولید می‌کند».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «طولانی‌شدن غیرمنتظره ماهیت جنگ اوکراین در سال گذشته به افشای نقاط ضعف کلیدی در صنایع نظامی آمریکا کمک کرده است، که ظرفیت آن نیاز به گسترش قابل توجهی دارد».

 

این نظامی آمریکایی همچنین اضافه کرد که برای واشنگتن مهم است که تا آنجا که ممکن است سلاح‌های خود را در کشورهای متحد مستقر کند، زیرا در صورت وقوع درگیری در یک کشور خاص، تضمینی درباره امکان انتقال سریع آنها از سرزمین اصلی [آمریکا] وجود ندارد.

 

پیش از این نیز ارتش چین اعلام کرده بود که نیروی دریایی این کشور، یک ناو آمریکایی را که به صورت غیرقانونی وارد آب‌های دریای چین جنوبی شده بود، با هشدار از منطقه بیرون رانده است./ فارس

ارسال نظر