آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

چاد سفیر آلمان را اخراج کرد

دولت چاد سفیر آلمان را به دلیل رفتار بی ادبانه و محترم نشماردن قواعد دیپلماتیک، از این کشور آفریقایی اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، سخنکوی دولت چاد اعلام کرد که به «جان کریستین گوردون کریک» سفیر آلمان در چاد ۴۸ ساعت برای ترک کشور مهلت داده شده است.

 

منابع رسانه‌ای غربی از قبیل رویترز و خبرگزاری فرانسه گزارش دادند که دولت چاد تصمیم به اخراج سفیر آلمان گرفته است.

 

دولت چاد روز جمعه اعلام کرد که سفیر آلمان در چاد به دلیل «رفتار بی‌ادبانه» و «عدم رعایت آداب و رسوم دیپلماتیک» ظرف ۴۸ ساعت از این کشور اخراج خواهد شد.

 

در بیانیه‌ «عزیز مهامت صالح» سخنگوی دولت چاد آمده است: «دولت (چاد) از جان کریستین گوردون کریک، سفیر فوق العاده و تام الاختیار جمهوری فدرال آلمان درخواست می‌کند که ظرف ۴۸ ساعت خاک چاد را ترک کند».

 

بنا بر گزارش رسانه‌های غربی شامل رویترز و خبرگزاری فرانسه، مقام‌های چاد به جزئیات بیشتری درباره محتوای اتهام‌های وارده به سفیر آلمان اشاره نکردند.

 

یک منبع در سفارت آلمان در چاد به خبرگزاری فرانسه گفت: «هنوز به ما رسما چیزی (درباره اخراج سفیر) اطلاع داده نشده است. اگر چنین چیزی صحت داشته باشد ما در سطح سفارت مطلع خواهیم شد».

 

جان کریستین گوردون کریک از سال ۲۰۲۲ سفیر آلمان در چاد بوده است. او سابقه فعالیت به عنوان سفیر آلمان در دیگر کشورها از قبیل نیجر، آنگولا و فیلیپین را در کارنامه دیپلماتیک خود دارد.

 

یک منبع دولتی در چاد که نخواست نامش فاش شود، به خبرگزاری فرانسه گفت که مقام‌های این کشور آفریقایی از «دخالت بیش از اندازه» سفیر آلمان در اداره کشور چاد و «اظهاراتش برای ایجاد تفرقه میان مردم چاد» انتقد کرده بودند و چند بار به او هشدار داده بودند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار