دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پیامدهای مرگبار افشای اسناد نظامی آمریکا برای اوکراینی‌ها

نماینده ارشد دموکرات در کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا گفت افشای اخیر اسناد نظامی آمریکا می‌تواند پیامدهای مرگباری برای اوکراینی‌ها در جنگ با روسیه داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر «جیم هیمز» عضو مجلس نمایندگان آمریکا دوشنبه (۱۱ آوریل) بعد از جنجال افشای اسناد محرمانه آمریکا گفت: برای روس‌ها قطع راه‌های جمع‌آوری [اطلاعات] که ممکن است هر روز باعث نجات جان انسان‌ها می‌شده، سخت نخواهد بود.

وی افزود: هر چیزی که به منابع و روش‌ها اشاره دارد، این خطر واقعی را به همراه دارد که آن منابع و متدها از بین بروند و این می‌تواند به معنای کشته شدن مردم و تعطیل شدن فناوری‌ها و نتایج بد در میدان جنگ باشد.

او تاکید کرد که درباره محتوای این اسناد توجیه نشده و نمی‌تواند مستقلاً صحت آن‌ها را تایید کند. اما مقام‌های آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته‌اند که اسناد مذکور واقعی به نظر می‌رسد.

به گزارش این شبکه، متحدان آمریکا درحال ارزیابی خسارت هستند و در تلاشند مشخص کنند آیا هیچ یک از منابع و روش‌های خودشان با این افشاگری در خطر قرار گرفته یا خیر.

این قانونگذار آمریکایی گفت نگران است که نزدیک‌ترین متحدان آمریکا--شراکت اطلاعاتی موسوم به «پنج چشم» که استرالیا، کانادا، نیوزیلند و انگلیس را به همراه آمریکا شامل می‌شود--بعد از این افشاگری، درباره به اشتراک گذاشتن حساس‌ترین اطلاعات خود با دقت بیشتری تصمیم‌گیری کنند.

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند این درز اطلاعاتی باعث شده اقداماتی را برای محدود کردن جریان چنین اسناد بسیار محرمانه‌ای به کار گیرند./فارس

ارسال نظر