عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

جمهوری آذربایجان: ایران همسایه مهمی برای باکو است

مشاور معاون رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان با تأکید بر اهمیت دیپلماسی با جمهوری اسلامی گفت که ایران همسایه مهمی برای باکو محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «الچین امیربایف» مشاور معاون رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان روز گذشته (سه شنبه) در مصاحبه با شبکه «آی24» با تأکید بر اهمیت دیپلماسی با جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد که ایران همسایه مهمی برای باکو محسوب می‌شود.

 

وی در این خصوص گفت: «برای ما مهم است که ایران که همسایه مهمی از نظر وسعت و تاریخ است، همسایه خوبی باقی بماند».

 

وی به آذری زبان‌ها در ایران اشاره کرد و گفت که حدود 20 تا 30 میلیون آذری با اصالت آذری هستند و علی‌رغم نقطه‌نظرات متفاوت تهران و باکو، روابط مناسب بین دو کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

امیربایف با اشاره به این موارد افزود: «مهم‌ترین مسئله حفظ آرامش با ایران و ایجاد ثبات در منطقه است».

 

مشاور معاون رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان همچنین در بخشی از مصاحبه خود با استقبال از افتتاح سفارتخانه جدید باکو در تل‌آویو گفت: «در وهله اول، اسرائیل شریک راهبردی بسیار مهمی برای (جمهوری) آذربایجان است. دوست آذربایجان است و من فکر می‌کنم که تصمیم برای افتتاح سفارتخانه، نمایانگر نتایج تحول در روابط ما در طول چندین دهه است».

 

روز دوشنبه هفته جاری نیز «آیهان حاجی زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در نشست خبری در خصوص وضعیت مذاکرات باکو و تهران گفت: «در جریان گفت‌وگوهای تلفنی اخیر وزیران امور خارجه جمهوری آذربایجان و ایران، تبادل نظر مفصلی درباره وضعیت دو کشور انجام شد.»

 

به گفته وی، جمهوری آذربایجان این مذاکرات را مثبت ارزیابی می‌کند و ادامه رایزنی‌ها را مهم می‌داند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده