ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا:کشف حجاب جرم است

رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا:کشف حجاب جرم است رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا گفت: در حوزه عفاف و حجاب آنچه مورد اجماع است رعایت و اجرای قانون است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا گفت: در حوزه عفاف و حجاب آنچه مورد اجماع است رعایت و اجرای قانون است. درواقع هر فردی که قانون را اجرا کند وظیفه شهروندی خود را نیز اجرا کرده در غیراین صورت افرادی که قانون را اجرا نمی‌کنند، مسئول هستند و باید پاسخگو باشند.

سردار حسن مفخمی شهرستانی با اشاره به حوزه عفاف و حجاب و اقدامات انجام شده از سوی فراجا و همچنین مصوباتی برای ۳۲ دستگاه در این رابطه وجود دارد، گفت: تلاش ما بر این است علاوه بر انجام مسئولیت‌های ذاتی و محوله بتوانیم در تمامی حوزه‌ها خصوصا حوزه عفاف و حجاب به عنوان دغدغه اصلی ماموریت‌های خود را با آماده سازی افکار عمومی و سایر اقدامات در حوزه اجتماعی و ... به نحو مطلوب انجام دهیم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه پلیس مجری قانون است و در چارچوب قانون به وظایف خود عمل می‌کند، تصریح کرد: امروز دشمن با برنامه‌ریزی و پیش‌بینی بودجه هنگفت و راه‌اندازی جنگ ترکیبی، تمام تلاش خود را برای ایراد ضربه به نظام مقدس جمهوری اسلامی به کار بسته است و اشاعه ناهنجاری‌های اجتماعی و توسعه فرهنگ غربی در جامعه نیز از توطئه‌های مهم دشمن است که عمده مخاطبان آن‌ها قشر جوان و نوجوان کشورند.

رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا با تاکید بر اینکه فرهنگ ناب ایرانی اسلامی را در هیچ کجای دنیا نمی‌توان شاهد بود، خاطرنشان کرد: پلیس در حوزه عفاف و حجاب مسئولیت‌های خطیری به عهده و نقش تاثیرگذاری دارد البته سایر دستگاه‌های متولی در این حوزه نیز باید با برنامه ریزی درست پای کار باشند. لازمه انجام اقدامات مطلوب در حوزه عفاف و حجاب، تداوم آموزش و فرهنگ‌سازی در جامعه، اقناع افکار عمومی و ... است.

مفخمی شهرستانی با بیان اینکه «بانوان ایران اسلامی عفیف و پای بند به اصول و قابل احترام هستند»، گفت: برابر قوانین مصرحه، کشف حجاب جرم تلقی شده و مقابله پلیس با ناهنجاری‌های اجتماعی در چارچوب قانون صورت می‌گیرد. در حوزه عفاف و حجاب آنچه مورد اجماع است رعایت و اجرای قانون است درواقع هر فردی که قانون را اجرا کند مورد احترام جامعه قرار می‌گیرد در غیر این صورت افرادی که قانون را زیر پا می‌گذارند، در قبال عمل خود مسئول بوده و باید پاسخگوی رفتار خود باشند.

رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا همچنین درباره نحوه رفتار پلیس با اصناف نیز گفت: نکته اول این است که کلیه متصدیان اصناف در هر شغلی موظف به رعایت ضوابط قانونی خود هستند و خود اتحادیه‌های صنفی در تحکیم مبانی عفت عمومی جامعه اثرگذار هستند و باید با ایفای نقش مسئولانه در حوزه نظارت بر تولید، توزیع، طراحی لباس و ... به وظایف خود عمل کنند.

وی ادامه داد: صنوفی که متصدیان آن احیانا کشف حجاب می‌کنند حتما مورد توجه جدی قرار گرفته و به آن‌ها تذکر داده خواهد شد و در صورت تکرار اخطار پلمب واحد صنفی در دستور کار قرار می‌گیرد. این مورد شامل باغ تالارها، رستوران‌ها و مراکزی از این دست هم خواهد شد.

مفخمی شهرستانی با تاکید بر نقش تاثیرگذار خانواده‌ها نیز گفت: جوانان و نوجوانان، بزرگترین سرمایه اجتماعی هستند در این بین خانواده‌ها نیز با نظارت بر جوانان، نوجوانان و فرزندان‌شان می‌توانند در هدایت و در دام نیافتادن آن‌ها در جنگ ترکیبی دشمن نقش تاثیرگذار و مهمی را ایفا کنند؛ زیرا که هدف گرفتن کانون خانواده از توطئه‌های دشمنان است.

رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا در ادامه به اهمیت سواد رسانه‌ای خانواده‌ها نیز تاکید کرد و گفت: زمانی که خانواده‌ها با سواد رسانه‌ای اخبار جعلی را برای فرزندان‌شان تجزیه و تحلیل کنند هرگز این جوانان در دام دشمن نخواهند افتاد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار