ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

کنعانی: مدعیان دروغین حقوق بشر، خبری از سرنوشت حدود ۵ هزار اسیر فلسطینی در بند صهیونیست‌ها دارند؟

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مدعیان دروغین حقوق بشر، خبری از سرنوشت حدود ۵ هزار اسیر فلسطینی دربند رژیم آپارتاید صهیونیستی از جمله ۳۱ زن و ۱۶۰ کودک دارند؟
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی دستگاه دیپلماسی امروز (دوشنبه) ۲۸ فروردین ماه در توئیتی به مناسبت روز اسیر فلسطینی پرسید: مدعیان دروغین حقوق بشر، خبری از سرنوشت حدود ۵ هزار اسیر فلسطینی دربند رژیم آپارتاید صهیونیستی از جمله ۳۱ زن و ۱۶۰ کودک دارند؟

 

براساس اعلام نهادهای فلسطینی ۴ هزار و ۹۰۰ اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برند که از میان ۴۹۰۰ مرد و زن اسیر، ۷۰۰ نفر ببمار هستند.

 

در همین ارتباط ناصر کنعانی در توئیتر نوشت: سکوت کرکننده مدعیان دروغین حقوق بشر در کشورهای غربی، نسبت به نقض گسترده و سازمان یافته حقوق فلسطینی‌ها از سوی رژیم ضدبشری صهیونیستی ادامه دارد.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: آیا این مدعیان دروغین خبری از سرنوشت حدود ۵ هزار اسیر فلسطینی دربند رژیم آپارتاید صهیونیستی از جمله ۳۱ زن و ۱۶۰ کودک دارند؟

 

کنعانی اضافه کرد: تاریخ و وجدان‌های بیدار بشری قضاوت خواهند کرد.

 

به گزارش فارس، آمار منتشر شده توسط سازمان امور اسرا و آزادگان، انجمن اسیر فلسطینی، مؤسسه «الضمیر» (فعال در حوزه اسرا) و مرکز حقوق بشری «وادی حلوه» جمع‌آوری شده است.

 

همچنین رژیم صهیونیستی پیکر ۱۲ اسیر را که در سال‌های گذشته در زندان‌ها جان باخته‌ یا بر اثر سوءرفتار مقامات زندان به شهادت رسیده‌اند را هنوز به خانواده‌هایشان تحویل نداده است.

 

براساس این گزارش، از بین ۴۹۰۰ اسیر، ۳۱ نفر از آن‌ها زن، ۱۶۰ نفر کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال هستند. همچنین بیش از هزار اسیر دیگر در شرایط بازداشت اداری به سر می‌برند که سن شش نفر از آن‌ها زیر ۱۸ سال است.

 

گفتنی است، باشگاه اسیر فلسطینی آبان ۱۴۰۱ نیز در گزارشی اعلام کرد که از ابتدای سال ۲۰۰۲ تا آن زمان بیش از ۷۵۰ کودک فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست بازداشت شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار