بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

اعلام نظر مجلس در مورد افزایش قیمت بنزین+ جزئیات

اعلام نظر مجلس در مورد افزایش قیمت بنزین+ جزئیات نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درخصوص افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲ و همچنین جمع آوری کارت‌های سوخت در جایگاه‌های پمپ بنزین ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن پور بیگلری درباره جمع آوری کارت‌های سوخت در جایگاه‌های پمپ بنزین افزود: وزیر نفت روز گذشته در صحن علنی مجلس اعلام کرد که هیچ سهمیه سوختی کاهش پیدا نکرده و نمی‌کند و اگر بحث‌هایی بوده به این دلیل بوده که عده معدودی تخلفاتی داشتند.

 

وی ادامه داد: طبق گفته وزیر نفت جایگاه داران مجاز نیستند که کارت‌های آزاد سوخت را جمع کنند و قرار شد این امر را با فوریت بررسی کنند و گزارش آن را به مجلس بدهند.

 

نماینده مردم شهر‌های بردسیر و سیرجان در مجلس بیان کرد: در بعضی موارد تخلفاتی صورت گرفته و آقای وزیر هیئتی را برای بررسی تخلفات مشخص کردند برای مثال خودرویی که ترددی نداشته یا یک مینی بوسی که اصلا امکان جابجایی مسافر را هم نداشته و از رده خارج است در چهار پمپ بنزین سوخت گیری کرده که وزارت نفت در راستای هوشمندسازی کار و نظارت بر وضعیت بهینه مصرف سوخت اقداماتی صورت داده و وزیر هم اعلام کرد دغدغه مردم و نمایندگان را برطرف می‌کند.

 

حسن پور بیگلری اظهار کرد: شایعاتی که درباره افزایش قیمت بنزین بود به صورت کامل تکذیب می‌شود و چنین مطلبی تا این لحظه در دستورکار دولت و مجلس نیست.

 

وی ادامه داد: وزیر نفت در راستای بعد نظارتی مجلس، روز گذشته در صحن علنی حضور پیدا کرد و گزارش بسیار جامع و اقداماتی که در طول یک سال و نیم گذشته انجام دادند را با نمایندگان مردم در مجلس در میان گذاشتند.

 

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: وزارت نفت یکی از وزارتخانه‌های موفق در دولت سیزدهم است که و وزیر نفت توانسته به وعده‌هایی که در صحن علنی مجلس در روز رای اعتماد به نمایندگان داده، عمل کند و در بعضی پروژه‌ها جلوتر هم بوده و در بحث فروش نفت هم اقدامات مثبتی صورت گرفته است البته نمایندگان دغدغه‌هایی داشتند که از زبان رئیس مجلس به وزیر گفته شد؛ بعضی از نمایندگان هم در حاشیه جلسه مواردی را با وی در میان گذاشتند. بنده عملکرد وزیر نفت را مثبت ارزیابی می‌کنم و گزارش روز گذشته‌اش به مجلس جای تقدیر و تشکر دارد./ همشهری آنلاین

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار