سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

شویگو: آمریکا بدنبال تقابل جهان با روسیه و چین است

شویگو: آمریکا بدنبال تقابل جهان با روسیه و چین است وزیر دفاع روسیه با بیان اینکه آمریکا تلاش می‌کند تا کشورها را به تقابل با پکن و مسکو بکشاند، گفت که واشنگتن به‌دنبال تغییر نظام روابط بین دولت‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 28
کد خبر: ۱۸۱۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع فدراسیون امروز (جمعه) گفت که علی‌رغم تلاش‌های آمریکا برای حفظ نظام سلطه، جهان چندقطبی در حال شکل‌گیری است.

 

شویگو طی سخنرانی در نشست وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، توضیح داد: «نشست سازمان همکاری شانگهای در شرایطی برگزار می‌شود که تحولات بسیار ثبات‌زدا در جهان رخ می‌دهد و تغییرات غیرقابل برگشتی در روند ایجاد یک جهان چندقطبی در حال وقوع است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه غرب باعث نابودی توافقات اصلی در زمینه کنترل تسلیحات و روند اعتمادسازی شده، اظهار داشت:‌ «آمریکا و متحدانش در تلاش برای حفظ سلطه جهانی، باعث تضعیف ساختار امنیت جهانی شده‌اند».

 

وزیر دفاع روسیه ضمن اشاره به تلاش آمریکا برای تغییر نظام روابط بین دولت‌ها از طریق تهدید و ایجاد ائتلاف‌هایی تحت کنترل خود، هشدار داد: « ایالات متحده و متحدانش سعی دارند تا کشورها را به تقابل نظامی با روسیه و چین تحریک کنند».

 

طبق این گزارش، شویگو تصریح کرد: «هدف واقعی غرب از جنگ در اوکراین، شکست راهبردی روسیه، ایجاد تهدید برای چین و حفظ موقعیت انحصاری خود در جهان است».

 

به نوشته اسپوتنیک، وی با بیان اینکه تلاش غرب برای فشار به متحدان روسیه جهت منزوی‌کردن مسکو با شکست مواجه خواهد شد، افزود: «تقویت نقش سازمان همکاری شانگهای به‌عنوان یکی از ارکان نظام بین‌المللی چند قطبی جدید، مهم است».

 

پیش از این نیز «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین با بیان اینکه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ماهیت تهاجمی خود را نشان داده، گفته بود که ناتو یک ائتلاف متجاوز و ناقض امنیت روسیه است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار