دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سالیوان: آمریکا به دنبال رویارویی با چین نیست

جیک سالیوان امروز (جمعه) مدعی شد: واشنگتن به دنبال سیاست تقابل با چین نیست. علاوه بر این، ما تمایل داریم در صورت امکان با این کشور همکاری نیز داشته باشم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 28
کد خبر: ۱۸۱۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، مشاور امنیت ملی آمریکا که در مرکز هاچینز برای سیاست‌های مالی و پولی سخن می‌گفت، تاکید کرد: آمریکا می‌کوشد تا ریسک‌های اقتصادی را کاهش دهد و اقتصاد خود را تنوع بخشد. با این حال، قرار نیست این امر با هدف جدا شدن از چین باشد.

 

چین بزرگترین صادر کننده کالا به آمریکا محسوب می‌شود به طوری که طی ۲۶ سال گذشته به طور متوسط صادرات پکن به واشنگتن سالانه بیش از ۱۰ درصد رشد را تجربه کرده است. در سال ۱۹۹۵ ارزش صادرات چین به آمریکا نزدیک به ۳۷ میلیارد دلار بود. این در حالی است که براساس داده‌های آماری ارزش صادراتی این کشور به ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ به ۵۳۰ میلیارد دلار رسیده است.

 

یکی از بزرگترین مشکلات آمریکا برای اعمال سیاست مهار علیه چین، وابستگی اقتصادی است که واشنگتن به این کشور دارد. مرشایمر می‌گوید واشنگتن و متحدانش با روابط اقتصادی که با چین دارند به طور مستقیم به قدرتمندتر شدن پکن کمک می‌کنند.

 

دولت بایدن در نظر دارد با تقویت حوزه فناوری و زیرساخت‌های آمریکا، عقب افتادگی‌های این کشور در این موارد را جبران و راه را برای جداسازی اقتصاد واشنگتن از پکن هموار کند.

 

بزرگترین استراتژیست‌های حال حاضر جهان از جمله جان مرشایمر، سردمدار رئالیسم تهاجمی ظهور چین در شرق آسیا را بزرگترین تهدید برای هژمونی آمریکا می‌دانند. به همین دلیل، واشنگتن به دنبال اعمال سیاست مهار علیه پکن است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر