سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند

جمعی از معلمان اردبیلی با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

جمعی از معلمان اردبیلی با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل در تشریح برنامه‌های هفته معلم گفت: دیدار جمعی از معلمان با مقام معظم رهبری، تجلیل از معلمان پیشکسوت، نمونه و صاحبان ایده و ویژه برنامه «سپاس معلم» از جمله برنامه‌های هفته معلم است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، کلام‌اله صفری بعدازظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت هفته معلم برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش یک نهاد متعلق به یک عده خاص نیست، اظهار کرد: هر کشوری اگر به دنبال کاهش مشکلات و معضلات جامعه است باید روی آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کند و عموم مردم نیز می‌توانند با ارائه پیشنهادات و انتقادات خود در راستای افزایش کارایی و اثربخشی در آموزش و پرورش موثر واقع شوند.

وی به مقام شامخ معلم و برنامه‌های گرامیداشت این هفته اشاره  کرد و افزود: دیدار جمعی از معلمان با مقام معظم رهبری و رییس جمهور، همزمان با ۱۲ اردیبهشت ماه، تجلیل و تقدیر از معلمان نمونه، پیشکسوت و صاحبان ایده و آثار خاص، حضور شورای معاونین استان در مدارس نواحی مختلف و دیدار با همکاران، ویژه برنامه سراسری سپاس معلم، برگزاری اختتامیه جشنواره معلم ایل در بیله‌سوار، غبارروبی مزار شهدای معلم و تجلیل از خانواده این شهدا با حضور معلمان و دانش‌آموزان، برگزاری میز خدمت در مصلی‌های تمامی شهرستان و ارتباط مدیران آموزش و پرورش نواحی با مردم و ارائه گزارش عملکرد در خطبه‌های پیش از نماز جمعه از جمله برنامه‌های هفته معلم‌ است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به برگزاری اجلاسیه شهدای دانش‌‌آموز و فرهنگی بیان کرد: با هماهنگی سپاه حضرت عباس(ع) استان، اجلاسیه شهدای دانش‌آموز و فرهنگی در راستای گرامیداشت ۳۴۰۰ شهید استان با حضور میهمانان کشوری و ۳۴۰۰ معلم و دانش‌آموز در ۱۸ اردیبهشت از دیگر ویژه‌ برنامه‌هایی است که با اهدف آشنایی هرچه بیشتر با شهدای دانش‌آموز و فرهنگی استان برگزار‌ می‌شود.

 

رتبه‌بندی معلمان موضوعی فراتر از مسائل صنفی و مادی است

صفری در ادامه با بیان اینکه رتبه‌بندی معلمان موضوعی فراتر از مسائل صنفی و مادی است، تصریح کرد: رتبه‌بندی معلمان با هدف ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و ایجاد تحول بنیادین در این عرصه آغاز و یک فرایند ادامه‌دار است و ما معلم فاقد رتبه نخواهیم داشت.

وی در رابطه با امتحانات پایان سال تحصیلی تشریح کرد: امتحانات از ۳۱ اردیبهشت آغاز و آزمون پایه‌های ششم به صورت منطقه‌ای، پایه نهم به صورت استانی و پایه دوازدهم نیز به صورت نهایی و کشوری برگزار خواهد شد و تصحیح اوراق نیز الکترونیکی خواهد بود.

کمبود سرانه فضای آموزشی در استان

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه به مشکلات مربوط به کمبود فضای سرانه آموزشی اشاره کرد و گفت: سرانه استاندارد فضای آموزشی ۸ متر مربع است که این رقم در کشور ما ۵ و نیم، در سطح استان اردبیل ۴ متر، در برخی از مدارس مرکز استان ۲ متر و در برخی نقاط این رقم در نقاط قرمز قرار دارد که در همین رابطه و ارتقای آمار سرانه فضای آموزشی ۲۷۰ پروژه در سطح استان عملیاتی شده است.

وی در خصوص ویژه برنامه‌های تلویزیونی ایام امتحانات ادامه داد: طی هماهنگی‌هایی که با صداوسیمای مرکز اردبیل انجام شده در ایام امتحانات ویژه برنامه‌های تدریس و تحلیل آزمون‌های نهایی و تحلیل سوالات کنکور دی ماه توسط دبیران برتر استان در حال ضبط و تولید است و طی روزهای ۷ الی ۹ خرداد ماه نیز از شبکه آموزش ویژه‌برنامه‌های درسی روز قبل از امتحان  پخش خواهد شد.

صفری در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص وضعیت نامناسب حقوق دریافتی معلمان مدارس غیرانتفاعی گفت: برخی از موسسین مدارس غیرانتفاعی بر مبنای میزان درآمد خود و نوع بکارگیری معلمان در مدارس توافقاتی انجام می‌دهند که در بررسی‌هایی که به عمل آمده، تخلفاتی محرز شد که در همین خصوص جلساتی با معاونین استاندار در راستای رفع مشکلات مربوط به دریافتی معلمان مدارس غیرانتفاعی برگزار شده و این مسئله نیازمند تصمیم منصفانه نمایندگان برای تصویب مصوبه‌ای در حمایت از این معلمان است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار