غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

رزمایش نیروهای اشغالگر آمریکایی در خاک سوریه

ارتش متجاوز آمریکا که تحت نام ائتلاف بین المللی به شکل غیر قانونی در خاک سوریه به سر می‌برد، در این کشور دست به رزمایش با تروریست های تحت حمایت خود زد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۱۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های نزدیک به تروریست‌های متحد ارتش متجاوز آمریکایی در سوریه اعلام کردند، نیروهای ائتلاف (ارتش آمریکا) از سه روز پیش رزمایشی را با حضور نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) در شرق سوریه درحال اجرا دارند.

 

این رسانه‌ها ادعا کردند، رزمایش مذکور با هدف ادامه جنگ علیه گروه‌های تروریستی و بقایای گروه داعش در حال انجام است.

 

مرکز اصلی این رزمایش در پایگاه‌های الشدادی، رمیلان و دو میدان نفتی العمر و کانیکو که در اشغال نیروهای آمریکایی قرار دارند، در حال انجام است و گفته می‌شود در آن تلاش می‌شود تا سطح آمادگی نیروهای شرکت کننده افزایش پیدا کند.

 

نیروهای آمریکایی در این رزمایش از هواپیمای بدون سرنشین و بالگرد هم استفاده می‌کنند.

 

گفتنی است، نیروهای اشغالگر آمریکایی، امروز یک شنبه 40 دستگاه خودرو مملو از ادوات نظامی، لجستیکی و مهمات را از خاک عراق وارد ریف شرقی حسکه کردند.

 

سانا خبرگزاری رسمی سوریه اعلام کرد: در این ستون چند کامیون مملو از مواد لجستیکی، ادوات نظامی و مهمات به چشم می‌خورد و از طریق گذرگاه نامشروع الولید وارد خاک سوریه شد.

 

این ستون بعد از طی مسافتی در خاک سوریه وارد فرودگاه نظامی "خراب الجیر" یکی دیگر از پایگاه‌های تحت اشغال نیروهای متجاوز آمریکایی در سوریه شد.

 

این ستون توسط شماری از زره پوش‌ها حفاظت می‌شد.

 

دولت دمشق بارها خواستار خروج بدون قید و شرط و فوری اشغالگران آمریکایی از خاک خود شده است./ تسنیم

ارسال نظر