تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

واکنش رئیس مجلس به ادعای واگذاری خودرو فیدلیتی

رئیس مجلس در واکنش به واگذاری خودروی فیدلیتی به نمایندگان گفت: براساس آیین‌نامه مکلف به صیانت از مجلس هستم و هر متخلفی که بخواهد با تهمت زدن آبروی مجلس را ببرد مورد پیگیری قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۱۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بر لزوم ارائه گزارشی درباره حواشی اخیر ایجاد شده برای مجلس (ادعای تحویل خودروی شاسی بلند به نمایندگان در جریان استیضاح اول وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد.

 

مالک شریعتی در جلسه علنی امروز (دوشنبه یازدهم اردیبهشت) مجلس با تبریک روز معلم و روز کارگر در تذکری گفت: روز گذشته جلسه استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد. حاشیه‌هایی برای مجلس شورای اسلامی درباره استیضاح ایجاد شده که به خوبی مدیریت نشد.

 

وی ادامه داد: از هیات رئیسه درخواست دارم به این موضوع رسیدگی کرده و گزارش جزییات آن را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر اظهار کرد: درباره این موضوع مسیر در حال طی شدن است بنده براساس بند ۱۱ ماده ۲۲ آیین‌نامه مکلف به صیانت از مجلس هستم و درنگ هم نمی‌کنم هر متخلفی که بخواهد با تهمت زدن آبروی مجلس را ببرد مورد پیگیری قرار می‌گیرد و رسیدگی می‌کنیم.

 

بعد از پاسخ قالیباف، شریعتی نماینده تهران مجدد گفت که ان‌شاءالله این اتفاق بیفتد تا نظام و مجلس متهم نشوند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار