گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

درگیری شدید در تظاهرات روز کارگر در فرانسه/ زخمی‌شدن بیش از ۱۰۰ پلیس

وزارت کشور فرانسه ضمن اشاره به بازداشت ۱۸۰ نفر در جریان تظاهرات روز کارگر در این کشور، گفت که ۱۰۸ پلیس و نیروی امنیتی نیز در درگیری‌ها با معترضان مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، تظاهرات میلیونی مردم فرانسه در روز کارگر مصادف با دوشنبه یکم می ۲۰۲۳، با دخالت پلیس این کشور به خشونت کشیده شد.

 

وزارت کشور فرانسه بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که در جریان درگیری پلیس و نیروهای امنیتی با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در سراسر این کشور، ۱۰۸ پلیس مجروح شدند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، حال یک نفر از نیروهای امنیتی فرانسوی که بر اثر اصابت کوکتل مولوتف معترضان، دچار سوختگی شدیدی شده، وخیم است.

 

خبرنگاران می‌گویند بلافاصله پس از شروع راهپیمایی در پاریس، درگیری‌های خشنی بین تندروهای جنبش موسوم به «بلوک سیاه» و نیروهای امنیتی فرانسه آغاز شد و پلیس هم از گاز اشک‌آور و ماشین‌های آب‌پاش برای مقابله با معترضان استفاده کرد.

 

طبق گزارش‌ها، معترضان با استفاده از کوکتل مولوتف، گلوله‌های رنگی و بطری به پلیس و نیروهای امنیتی فرانسه حمله کردند و اقدام به شکستن شیشه‌های بانک‌ها و سایر اماکن عمومی و خصوصی نمودند.

 

به نوشته اسپوتنیک، کنفدراسیون عمومی اتحادیه کارگری فرانسه اعلام کرد ۲.۳ میلیون نفر در سراسر این کشور در تظاهرات روز کارگر شرکت کردند که از این تعداد ۵۵۰ هزار نفر در پاریس بودند.

 

این در حالی است که وزارت کشور فرانسه تعداد تظاهرات‌کنندگان در کل کشور را بیش از ۷۰۰ هزار نفر و تعداد معترضان در پاریس را ۱۱۲ هزار نفر اعلام می‌کند.

 

به گفته مقامات فرانسوی، در جریان این تظاهرات، ۱۸۰ معترض به‌دلیل برهم زدن نظم عمومی و حمله به نیروهای امنیتی بازداشت شدند که ۵۳ نفر از آنها در پاریس بودند.

 

اتحادیه‌های کارگری پیشرو فرانسه پیش از این از مردم خواسته بودند که روز یکم می را با تظاهرات گسترده خود به روز «اقدام مردمی بی‌سابقه علیه اصلاحات بازنشستگی و عدالت اجتماعی» تبدیل کنند.

 

پیش از این «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه با هشدار درباره امکان مسلط شدن حزب راست‌گرای افراطی «جبهه ملی فرانسه» بر دولت، گفته بود که «مارین لوپن» رهبر این حزب می‌تواند مهم‌ترین برنده سیاسی آشوب‌های اخیر در این کشور شود./ فارس

ارسال نظر