ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

وعده زاکانی برای افزایش فضای تفرجگاهی پایتخت

وعده زاکانی برای افزایش فضای تفرجگاهی پایتخت شهردار تهران در خصوص گسترش فضای سبز تهران گفت: از هر جهت قصد داریم فضای تفرجگاهی در شهر را افزایش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر. نشست بررسی تفاهم نامه با محوریت پارک پردیسان میان شهرداری تهران و سازمان حفاظت از محیط زیست با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و علی سلاجقه رییس سازمان حفاظت محیط زیست و برخی از مدیران دو مجموعه برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست سلاجقه با اشاره به چالش‌های زیست محیطی پایتخت گفت: اگر از شهر تهران آلودگی هوا و ترافیک را کم کنیم تهران در زمره زیباترین شهرهای دنیا قرار می‌گیرد. در دولت مردمی نیز رویکرد ما برای حل مسائل زیست محیطی یک رویکرد عملیاتی است، به همین جهت در تعامل با شهرداری تهران نیز به دنبال بازکردن گره‌ها هستیم.

 

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اهمیت پارک پردیسان نیز تصریح کرد: پارک پردیسان به مساحت ۲۸۰ هکتار در قلب شهر تهران قرار دارد، هنگام ساخت پارک نیز طرح ریزی شده بود وضعیت زیست محیطی قاره‌های زمین در این منطقه شبیه سازی شود.

 

وی افزود: طرح جامع توسعه پارک پردیسان دارای پیوست فرهنگی نیز است، زیرا هدف از توسعه پارک ایجاد آگاهی و فرهنگ سازی ‌در رابطه با مسائل زیست محیطی است. در همین رابطه جمله «هیچ تفرجی‌ نباید بدون آموزش باشد» شعار ما در پردیسان است.

 

سلاجقه در پایان تاکید کرد: امیدوارم این نشست منجر به ایجاد الگوی مناسب از همکاری میان دو دستگاه شود. اجرایی شدن طرح نهایی توسعه و شبیه سازی شرایط زیست محیطی قاره‌های دنیا در پردیسان به اعتباری حدود دو میلیارد دلار نیاز دارد.

 

با پایان صحبت‌های سلاجقه، در ادامه علیرضا زاکانی شهردار تهران گفت: اجرایی شدن تفاهم‌نامه با سازمان محیط زیست ظرفیت بسیار خوبی را برای شهر تهران فراهم می‌کند. در همین رابطه لازم است دو مجموعه طی جلسات مختلف به ایده مشترکی در مورد اجرایی شدن جنبه‌های آموزشی و نرم تفاهم‌نامه برسند.

 

وی در ادامه تاکید کرد: برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مرتبط با پارک پردیسان هم شهرداری می‌تواند کمک کننده باشد و هم می‌توان برای آن سرمایه گذار جذب کرد، توسعه این پارک تاثیر بر هویت شهر دارد و از این جهت برای مهم است.

 

زاکانی در بخش دیگر سخنان خود پیرامون گسترش فضای سبز تهران گفت: از هر جهت قصد داریم فضای تفرجگاهی در شهر را گسترش دهیم، اخیرا نیز با پاکسازی منطقه فرحزاد از معتادین متجاهر این ناحیه از تهران در منطقه ۲ تبدیل به یکی از تفرجگاه‌های خوب برای شهروندان خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار