اسلامی: در این دوره اراده کردیم که هیاهوی هسته‌ای را از بین ببریم-راهبرد معاصر

اسلامی: در این دوره اراده کردیم که هیاهوی هسته‌ای را از بین ببریم

رئیس سازمان انرژی اتمی در دانشگاه امیرکبیر گفت: ما در این دوره اراده کردیم که هیاهوی هسته‌ای را از بین ببریم، چون با این اتهامات ناروایی که به کشور نسبت داده شده مسیر پیشرفت ما را هر روز محدودتر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در مراسم تجلیل از «مهدی سهرابی»، استاد پیشکسوت رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه امیرکبیر درباره ظرفیت هسته‌ای کشور گفت: ما به لطف الهی جایگاه بلندی داریم در ظرفیت هسته‌ای که در اختیار داریم. این جایگاه به تراز بالا با تلاش ها به دست آمده است و وارداتی نیست. خیلی ها پول می‌دهند و می‌خرند. ما با تحقیقات و با تلاش عاشقانه همه عزیزانی که از ابتدا تا اکنون بودند، به دست آمده است.

 

وی افزود: نکته حائز اهمیت، این است که این ظرفیت‌ها و این دستاوردهای ما متاثر از درون‌زا بودن تلاش و نتایج تحقیقات است.

 

اسلامی با اشاره به تلاش‌های سازمان انرژی اتمی برای دور کردن هیاهو از صنعت هسته‌ای تصریح کرد: ما در این دوره اراده کردیم که هیاهوی هسته‌ای را از بین ببریم. چون با این روایتگری‌ای که صورت گرفته و اتهامات ناروایی که به کشور نسبت داده شده و موج سواری ای که صورت می‌گیرد به گونه‌ای است که مسیر پیشرفت ما را هر روز محدودتر کرده است. موانع ما را هر روز زیادتر کرده است و خب یک شرایطی به وجود آورده که همه مردم ایران هم شاید نسبت به این موضوع یک ذهنیتی داشته باشند که این صنعت هسته‌ای برای ما چه خاصیتی داشته است. این هزینه و فایده هسته‌ای چه هست.

 

وی ادامه داد: ما تلاش کردیم به ویژه در این دوره که سرفصل‌ها را به ویژه آن‌هایی که می‌تواند در زندگی مردم تاثیر گذار باشد و توجیه پذیری اقدامات را بیشتر معرفی کند، روی آنان بیشتر وقت بگذاریم تا اینکه تاثیرات فناوری هسته‌ای در زندگی مردم بیشتر و بیشتر مشهود باشد.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: خود این موضوع نقطه آغازش تهیه یک سند راهبردی بود. با این سند راهبردی که افق بیست ساله ما را مشخص می‌کند، جهت گیری‌های ما و حرکت برنامه محور ما را شکل داده و امروز ما در مسیر این سند و برنامه قرار داریم و گستره فعالیت‌های ما در رشته‌های گونان و وابسته موجب یارگیری و افزایش ظرفیت سازمانی ما هم در ظرفیت تحقیقاتی و هم در ظرفیت‌های صنعتی می‌شود.

 

وی ادامه داد: به ویژه آن بخش اساسی که می‌تواند یک کشنده ممتازی را خلق کند که مسیر تولید فناوری را هموار کند، بخش صنعتی سازی بوده که روی آن ما وقت گذاشتیم و امروز ظرفیت سازی صنعتی ما هم اتفاق مکملی است که در آن راستا شاهد بودیم و موجب شده که یک شبکه دانش بنیادی بزرگ را بتوانیم تعریف کنیم و با شبکه دانش بنیانی در جهت تحقق این سند گسترش فعالیت ها را مدیریت کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده