تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

هشدار وزیر اطلاعات نسبت به سوءاستفاده دشمن

وزیر اطلاعات با اشاره به وجود برخی مسائل امنیتی در مرز‌های کشور به دلیل مرز‌های طولانی و شرایط کشور‌های همسایه، گفت: با توجه به حضور فعال دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، ما اثرگذاری از این مسائل امنیتی در کشور نمی‌بینیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در گفت‌وگویی درباره موضوع امنیت مرزهای کشورمان، گفت: به‌طور طبیعی با توجه به مرزهای طولانی، شرایط کشورهای همسایه و همچنین فعالیت سرویس‌های اطلاعاتی دشمن در جهت منافع خودشان دارند، با برخی مسائل امنیتی در مرزها مواجه هستیم.

وی در ادامه گفت: با توجه به حضور فعال مجموعه دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی و وزارت اطلاعات و ادارات کل اطلاعات استان‌ها و وجود قرارگاه‌های فعال و موثر سپاه پاسداران و نیروهای مسلح، ما اثرگذاری از این مسائل امنیتی در کشور نمی‌بینیم.

وزیر اطلاعات در گفت‌وگو با خانه ملت، بیان کرد: اگر احیانا دشمن بتواند در این زمینه بهره‌ای ببرد، قطعا از شرایط و آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی کشور سوء استفاده می‌کند. به حوادثی هم مانند آنچه در سراوان رخ داد باید نگاه ایذایی داشت.

به گزارش تسنیم، اخیرا رئیس پلیس سراوان و همسرش در این شهر به شهادت رسیدند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده