احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

مشاور سابق بن زاید: جنگ یمن برای امارات تمام شده است

عبدالخالق عبدالله چهره تندرو و مشاور سابق ولیعهد ابوظبی در اظهارات جدید خود در فضای مجازی اعلام کرد که جنگ یمن برای امارات به پایان رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  عبدالخالق عبدالله مشاورسابق بن زاید دیروز اعلام کرد که جنگ یمن در امارات تمام شده است.این اظهارات زمانی مطرح شده که سخن از عقب نشینی بخشی از نیروهای امارات و سودان از میدان جنگ یمن به میان آمده است.

 

عبدالخالق عبدالله در صفحه توییتری خود نوشت که جنگ یمن درامارات به پایان رسیده است.وی همچنین اضافه کرد که امارات هم اکنون همه فشار سیاسی و دیپلماتیک خود را صرف آشتی و صلح با ملت یمن خواهد کرد.

 

سخنان عبدالله از پایان جنگ یمن در امارات، نزدیک به سخنان انور قرقاش وزیرمشاور دولت امارات در امورخارجه در رابطه با توافق ابوظبی و ریاض بر سر استراتژی بعدی در یمن (که هنوزمشخص نشده) است که روزجمعه در صفحه توییتری وی منتشر شد.

 

همچنین لازم به ذکر است که این توییت عبدالله چندروز پس از دیدار مقامات امارات و ایران در رابطه با امضای تفاهم نامه همکاری به منظور تقویت و تحکیم امنیت مرزها مطرح شد.

 

عبدالخالق عبدالله دیروز شنبه نیز در توییت خود، مقام‌هایی در دولت مستعفی یمن را به داشتن ارتباط با جماعت «اخوان المسلمین» که در لیست سیاه تروریسم برخی کشورهای عربی قرار دارد، متهم کرد و گفت که این افراد تحت تأثیر تبلیغات رسانه‌ای قطر قرار گرفته‌اند.

 

او این افراد را به دشمنی پنهان با امارات متهم کرد و گفت که آن‌ها به دنبال مقابله با این کشور و تخریب همه اقدامات و نقش ابوظبی در یمن هستند.

 

امارات متحده عربی به عنوان شریک عربستان سعودی در ائتلاف عربی ضد یمن، بعد از گذشت بیش از چهار سال تصمیم گرفته است که نظامیان خود را از یمن و ائتلاف مذکور خارج کند. خبرگزاری آسوشیتد‌پرس آمریکا به نقل از منابع آگاه اماراتی اخیرا نوشت که ابوظبی بین 50 الی 75 درصد نیروهای خود را از یمن خارج کرده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر