اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

مشاور سابق بن زاید: جنگ یمن برای امارات تمام شده است

عبدالخالق عبدالله چهره تندرو و مشاور سابق ولیعهد ابوظبی در اظهارات جدید خود در فضای مجازی اعلام کرد که جنگ یمن برای امارات به پایان رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  عبدالخالق عبدالله مشاورسابق بن زاید دیروز اعلام کرد که جنگ یمن در امارات تمام شده است.این اظهارات زمانی مطرح شده که سخن از عقب نشینی بخشی از نیروهای امارات و سودان از میدان جنگ یمن به میان آمده است.

 

عبدالخالق عبدالله در صفحه توییتری خود نوشت که جنگ یمن درامارات به پایان رسیده است.وی همچنین اضافه کرد که امارات هم اکنون همه فشار سیاسی و دیپلماتیک خود را صرف آشتی و صلح با ملت یمن خواهد کرد.

 

سخنان عبدالله از پایان جنگ یمن در امارات، نزدیک به سخنان انور قرقاش وزیرمشاور دولت امارات در امورخارجه در رابطه با توافق ابوظبی و ریاض بر سر استراتژی بعدی در یمن (که هنوزمشخص نشده) است که روزجمعه در صفحه توییتری وی منتشر شد.

 

همچنین لازم به ذکر است که این توییت عبدالله چندروز پس از دیدار مقامات امارات و ایران در رابطه با امضای تفاهم نامه همکاری به منظور تقویت و تحکیم امنیت مرزها مطرح شد.

 

عبدالخالق عبدالله دیروز شنبه نیز در توییت خود، مقام‌هایی در دولت مستعفی یمن را به داشتن ارتباط با جماعت «اخوان المسلمین» که در لیست سیاه تروریسم برخی کشورهای عربی قرار دارد، متهم کرد و گفت که این افراد تحت تأثیر تبلیغات رسانه‌ای قطر قرار گرفته‌اند.

 

او این افراد را به دشمنی پنهان با امارات متهم کرد و گفت که آن‌ها به دنبال مقابله با این کشور و تخریب همه اقدامات و نقش ابوظبی در یمن هستند.

 

امارات متحده عربی به عنوان شریک عربستان سعودی در ائتلاف عربی ضد یمن، بعد از گذشت بیش از چهار سال تصمیم گرفته است که نظامیان خود را از یمن و ائتلاف مذکور خارج کند. خبرگزاری آسوشیتد‌پرس آمریکا به نقل از منابع آگاه اماراتی اخیرا نوشت که ابوظبی بین 50 الی 75 درصد نیروهای خود را از یمن خارج کرده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار